MENÜ

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'de Beşiktaş, sezonun son maçına Gençlerbirliği önünde çıkacak.

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de son 4 haftada aldığı kötü sonuçlarla şampiyonluk yarışında havlu atan Beşiktaş, sezonun son maçına Gençlerbirliği önünde çıkacak.

Ligi 3. sırada bitirmeyi garantileyen ve stadının yapımda olması sebebiyle iç saha maçlarını oynadığı Ankara’daki Osmanlı Stadı’nda, Başkent ekibi Gençler’i ağırlayacak olan Kartal, eksik bir kadroyla rakibinin karşısına çıkacak. Sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatan Veli Kavlak ve Tolga Zengin’in yanı sıra tedavisi devam eden Veli Kavlak, Jose Sosa, Gökhan Töre, Atiba Hutchinson ile bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta, İsmail Köybaşı ve cezalı olan Demba Ba da, bu mücadelede forma giyemeyecek.

Bilic 92. maçında veda ediyor


Slaven Bilic, 2013’ten bu yana Beşiktaş’ın başında toplamda 91 karşılaşmaya çıktı. Söz konusu mücadelelerde Siyah-Beyazlılar, 47 galibiyet, 22 beraberlik ve 22 yenilgi aldı. Kartal, attığı
141 gole karşılık ise kalesinde 88 gol gördü.

Gençler’de 5 eksik var

Ankara’da, Beşiktaş’ın konuğu olacak Gençlerbirliği, hazırlıklarını Mustafa Kaplan yönetiminde sürdürdü. Son çalışmada pas kontrolü ve dar alanda çift kale maç ile taktik idmanı yapan Kırmızı-Siyahlılar’da Uğur Çiftçi’nin takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştığı, sakatlıkları bulunan Doğa, Nizamettin ve Tosic’in de antrenmana katılmadığı öğrenildi. Konuk ekipte orta sahada forma giyen Radosav Petrovic, cezası sebebiyle bu mücadelede oynayamayacak.

Muhtemel 11'ler

STAT: Osmanlı
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Yunus Yıldırım

BEŞİKTAŞ
Günay
Serdar
Sivok
Ersan
Opare
Kerim
Tolgay
Necip
Oğuzhan
Olcay
Cenk
T.D.: Slaven Bilic

GENÇLERBİRLİĞİ
Ferhat
Hakan
Ahmet
Sedat
Halil
Gosso
Tomic
İrfancan
Hleb
Stancu
El Kabir
T.D.: Mustafa Kaplan

Haberin Devamı
YORUM YAZ