MENÜ

Süleyman Hurma imzayı attı

Trabzonspor'da Sportif Direktör olarak anlaşma sağlanan Süleyman Hurma, Bordo mavili kulübe imza attı.

Süleyman Hurma imzayı attı

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen imza törenine İbrahim Hacıosmaıoğlu'da katıldı.

Süleyman Hurma imza töreninde yaptığı açıklamada "Trabzonspor'a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek" İmza töreninde bulunan basın mensuplarının çoğunu tanıyorum.Ancak saclarını biraz daha beyazlamış gördüm.Buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bir yerde 10 yıl çalıştıktan sonra ayrılmak zor. Bu ayrılığı kolaylaştıran şey yuvama dönmek oldu. Trabzonspor benim yuvam.

3 ŞAMPİYONLUK KAYBETTİK

Hurma Trabzonspor'un 3 şampiyonluk kaybettiğini ifade ederek" Dramatik bir şekilde şampiyonluk kaybetti. Artık Trabzonspor şampiyon olmalıdır. Medya yönetim teknik heyet taraftar futbolcu bir bütün olmalı. Başkanımızla görüşüyorum,hocamızla görüşüyorum. Kulübe ve takıma katkı yapmak için buradayım.Tek Yetkili olarak göreve geldim" ifadelerini kullandı.

Kayserispor'da görev yaptığı dönemde Trabzonspor maçının ardından Kolbastı çaldırdığı eleştirilerine ise "Kayseri stadında kolbastı çaldırmak fikri bana ait değil. Bakın arkadaşlar Kayseri'de 61 dakkada taraftar Trabzonspor diye tezahürat yapar. Şampiyonluk maçında kutlamalarında Kayserispor taraftarlmarının çoğunda Trabzonspor atkısı vardı.Trabzonlularda bizim sevincimizi paylaştı. Birlikte kutlamalar yapıldı.Trabzonspor flamasa ı ile tur atanlar içinde ben de vardım"

TRANSFERİ KAMPA YETİŞTİRECEĞİZ

Trabzonspor Sportif direktörü Süleyman Hurma transferde çok titiz hareket edeceklerini ifade ederek" Bakın arkadaşlar düşük bütceli takımlarda transfere gittiğimizde 100 bin 200 bin eruroluk futbolculara bakıyorduk. Taş çatlası çok esktra futbolcuya 500 bin euro verebiliyorduk. Ancak o takımlarda bu futbolcuları izlerken 5 milyon euroluk futbolcuda vardı.Biz 100 bin yada 500 bin euro vererek aldığımız oyuncuları 5 milyon yada 10 milyon eruyo satıyorduk.5 Milyon euroluk oyuncuları alsak onları 20 milyon 40 milyon eurolara satardık.Bakın ben geçmişti de bası futbolcu isimleri verdim.Ancak isim istemeyin rencide olmasınlar. Gidip o futbolcuları almadılar.O futbolclar sonra 20 milyon 30 milyon eurolara başka takımlara gitti

Şimdi transfer yapacağız. Teknik heyetin daha önce izlediği oyuncular var.Ellerinde geniş bir futbolcu pörtföyü var.Bunların transferlerini kampa kadar yetiştireceğiz.

İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada "Bizimde hatalarımız vardı. Söylenecek çok şey var. Geçmişe takılmadan bizim tek düşüncemiz var. Trabzonspor sevdalılarını mutlu etmek. Gerek Hocamız Gerek Süleyman Bey beraber çalışacaktırlar. Trabzonspor sevdalılarının istediği bir takımı ortaya çıkarmak hedefimiz. Trabzonspor sevdalılarının istedği şampiyonluğu getirmek. önümüzdeki sene hırsla elimizden geleni yapacağız.

Trabzon'da belli bir kesim var. Trabzonspor'a nasıl zarar veririm diye düşünüyorlar. Futbolculara para ödenmediği gibi şeyler dönüyor. Yönetimi göndermek için herşeyi yapıyorlar. Basında yazıldığı gibi sıkıntılar yaşamadık.

Takımın yerine göre gardı düşüyor mağlubiyetlerden sonra. Kaptan takımı toplamış Başkana demişler böyle bir ödeme şekli görmedik diye. Ben bir kulüp başkanınıyım hiç bir yerde bana tepki gösterilmedi. Bir de malum şahsı çatı aday olarak çıkartıp bizi karşı karşıya getirmek istiyorlar" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ