MENÜ

Patric Young'dan veda mesajı!

Galatasaray Liv Hospital'da sezon sonu itibariyla sözleşmesi sona eren Patric Young, twitter hesabından veda niteliğinde bir açıklama yaptı.

Patric Young'dan veda mesajı!

Yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle, adeta kâbus gibi bir sezonu geride bırakan Galatasaray Liv Hospital'da yaprak dökümü başlıyor.

Dün, Türkiye Basketbol Ligi Play-Off 3. karşılaşmasında Fenebahçe Ülker'e yenilerek sezonu tamamlayan Galatasaray'da, ABD'li pivot Patric Young Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

Genç oyuncu, ''Nereden başlamalıyım. İstanbul ve Galatasaray'a bana bu fırsatı verdiği için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten minnettarım ve bu deneyimi asla unutmayacağım. Geleceğin ne getireceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Bana Avrupa'nın en iyi oyuncularıyla oynama fırsaytı verdiniz. Teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullanarak, Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılarak, sözleşmesini yenilemeyi düşünmediğinin sinyallerini verdi.

Sezon ortasında birçok oyuncusu alacakaları nedeniyle kulüpten ayrılan Sarı-Kırmızılılar'da, Furkan Aldemir'in de NBA yolunu tutmasıyla kadroya dahil edilen ABD'li oyuncu, gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ