MENÜ

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe geçen sene nasıl şampiyon oldu?

Gazetemiz yazarlarından Mehmet Demirkol, Aziz Yıldırım'ın basın toplantısındaki açıklamalarını değerlendirdi. Demirkol, Yıldırım'ın 'Batık bir Fenerbahçe mi olsaydı?' sözlerine katılmadığını belirtti ve geçen sezonu örnek gösterdi.

Mehmet Demirkol: Fenerbahçe geçen sene nasıl şampiyon oldu?

NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında değerlendirmelerde bulunan Demirkol şöyle konuştu:

İlân kötü yazılmış bir metindi ancak...

Bence dün verilen ilân kötü yazılmış bir metindi. Ben de o 'rıza' kelimesine takıldım ancak Aziz Yıldırım'ın dediği gibi bir tehdit, vurdurma gibi bir mesaj olduğunu düşünmüyorum. Ancak kötü yazılmış bir metin. Aziz Yıldırım 'Ben bırakabilirdim de, bir iki gün daha düşünecektim' diyor. Artık herkes birbirini tanıyor. Başkanlığı düşünen insanlar, Yıldırım'ın ayrılacağını hissetselerdi zaten o ilân da verilmezdi. Bunu düşünmedikleri için böyle bir ilân verdiler.

İşin merkezinde ne olduğunu unuttuk

İnsanlar futbol takımını, basket takımını duymak istiyor. Bu kadar iç politika insanları ilgilendirmiyor. İşin merkezinde ne olduğunu unuttuk biz... Aziz Yıldırım ilk kez bıkkın ve yorgundu... Geçmişte gözyaşları dökerken bile daha fazla enerjisi vardı.

Fenerbahçe geçen sene transferle mi şampiyon oldu?

Geçen sene 50 milyon euro harcamadan Nisan ayında şampiyon oldu Fenerbahçe... Galatasaray, üç başkan iki teknik direktör değiştirmiş. Eylül ayında darmadağın olmuş Galatasaray'a kaybetti şampiyonluğu Fenerbahçe... Nisan ayında şampiyon olmuştu... Zaten kimse İsmail Kartal'ı da suçlamıyor. Sezon başında söylediği sözlerden dolayı tepkisini Aziz Yıldırım'a gösteriyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ