MENÜ

Kutlamalar ertelendi!

Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Cumartesi akşamı gerçekleşmesi gereken şampiyonluk kutlamalarının pazar gününe alındığı bildirildi. Arena'daki 4. yıldız töreninde, Kenan Doğulu konserinden, birçok sürpriz etkinliğe varan geniş bir organizasyon yapılması planlanıyor.

Kutlamalar ertelendi!

Fenerbahçe’nin Başakşehir’le berabere kaldığı pazartesi akşamından itibaren şampiyonluk kutlamalarına başlayan Galatasaray taraftarı, Arena’da yapılacak organizasyonu merakla bekliyordu.

Normalde Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rize deplasmanı dönüşünde, akşam 20.30’da statta gerçekleşecek buluşmayla şampiyonluk kutlanacaktı. Ancak program 1 günlüğüne ertelendi. Konuyla ilgili olarak Galatasaray’ın resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı: “Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilecek 4 Yıldızlı Şampiyonluk Gecesi, takımımızın İstanbul’a ulaşımı ve teknik nedenlerden dolayı 31 Mayıs Pazar gününe alınmıştır. Etkinliğin başlangıç saati ayrıca duyurulacaktır. Taraftarlarımızın bilgisine sunulur.” Şimdi daha kapsamlı bir tören yapılması adına kollar sıvandı, organizasyon şirketleriyle görüşmeler yapılıyor.

Cumartesi prova günü!


Pazar günü Arena’daki buluşmada Kenan Doğulu konseriyle birlikte çok çeşitli etkinliklerin yapılması bekleniyor. Ancak Cumartesi de boş geçmeyecek. Galatasaray’ın, Rize ile oynayacağı maç 13.00’te başlıyor. Mücadele bitiminden sonra 1-2 saat içinde kafile İstanbul’a dönecek. İşte havalimanında büyük bir taraftar grubunun takımı karşılaması ve Florya’ya kadar onlara konvoyla eşlik etmesi gündemde. Böylece şampiyonluk kutlamaları uzun bir süre aralıksız devam etmiş olacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ