MENÜ

Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı alkışlayacak

Ligin son maçında şampiyon Galatasaray, kupasını Çaykur Rizespor maçından sonra kaldıracak. Büyük jest yapma hazırlığında olan Yeşil-Mavili kurmayların Sarı-Kırmızılı futbolcuları tebrik ederek alkışlayacağı öğrenildi

Çaykur Rizespor, Galatasaray'ı alkışlayacak

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, kupasına cumartesi günü kavuşacak. Ligin son maçında Çaykur Rizespor’a konuk olacak Sarı-Kırmızılılar’a organize şekilde büyük sürprizin hazırlandığı öğrenildi. Yeşil-Mavili kurmayların ve futbolcuların, maç öncesi seremoniye gidecek Cim Bom’u çıkış tünelin hemen başında bekleyeceği ve ellerinde çiçeklerle karşılayarak tek tek alkışlayıp tebrik edeceği belirtildi.

Rizesporlu idarecilerin aldığı bu karara sıcak bakan teknik direktör Hikmet Karaman’ın da bu organizasyona dahil olacağı konuşuluyor. Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın Rizesporlu yöneticilerle iletişime geçerek son karşılaşmanın TT Arena’da oynanmasını talep etmişti ama TFF reddetmişti. Bu isteğin gerçekleşmemesinin ardından Rizesporlu idarecilerin böyle bir karar aldığı ve her iki kulüp arasındaki ilişkinin sıcak durmasının hedeflendiği öğrenildi.

Akhisar alkışlamıştı

Geçtiğimiz sezonu 32. haftasında Fenerbahçe, Akhisar’a şampiyon gitmişti. Ligin bitmesine 2 hafta kala zaferini ilan eden Sarı-Lacivertli oyuncuları, Akhisarlı futbolcular çıkış tüneli önünde dizilip rakiplerini alkışlayarak büyük bir Fair-Play örneği göstermişlerdi.

Obraniak: Burada kalmak istiyorum

Çaykur Rizespor’un devre arasında Bundesliga ekibi Werder Bremen’den kiraladığı Ludovic Obraniak, futbol hayatına Türkiye’de devam etmek istediğini söyledi. Rizespor yönetiminin bonservisi alınması için harekete geçtiği 30 yaşındaki hücumcu, “Yarım sezon için çok güzel duygular besliyorum. Werder Bremen’de bir sene futbola uzak kaldım. Çaykur Rizespor’daki 6 ay bana terapi gibi geldi. Takım arkadaşlarımın, hocalarımın bana davranışları çok iyiydi. Burası bana çok güzel duygular yaşatan bir kulüp, şehir oldu. Kulüpleri yönetenler eğer anlaşırsa kalmak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ