MENÜ

Caner ve Webo'ya 4'er maç ceza!

Başakşehirspor maçında kırmızı kart gören Caner Webo ve Mehmet Topuz'a ağır fatura çıktı.

Caner ve Webo'ya 4'er maç ceza!

Başakşehirspor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin iki yıldızı Caner ve Webo'ya ağır fatura çıktı. Aynı maçta kırmızı kart gören Mehmet Topuz'da cezalardan nasibini aldı.


Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta oynadığı İstanbul Başakşehir maçının faturası ağır oldu. Mücadeleden 2-2'lik beraberlikle ayrılarak, şampiyonluğu matematiksel olarak kaybeden Sarı-Lacivertliler, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan gelen haberle bir kez daha sarsıldı.

PFDK, Başakşehir maçında kırmızı kart gören Caner Erkin, Pierre Webo ve Mehmet Topuz'a toplam 10 maç ceza verdi. Caner ve Webo 4'er maç ceza alırken, Mehmet Topuz 2 maçla cezalandırıldı. Aynı maçta kırmızı kart gören Bruno Alves ise disiplin kuruluna sevk edilmediği için ekstra ceza almadı.

Önümüzdeki sezona sarkıyor

Hafta sonundaki Kasımpaşa maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyecek olan 4 oyuncudan, Caner, Webo ve Mehmet Topuz'un cezaları önümüzdeki sezona da sarkacak. Tahkim kurulu cezalarda indirime gitmezse; Caner ve Webo ligin ilk üç haftasında, Mehmet Topuz ise ligin ilk haftasında takımlarındaki yerini alamayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ