MENÜ

"Anadolu'nun ağabeyleri kendi öz kardeşlerini unuttular!"

Ofspor Başkanı Olcay Saral Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.

"Anadolu'nun ağabeyleri kendi öz kardeşlerini unuttular!"

Trabzon'un ilçe takımlarından Ofspor, 2014-2015 Sezonunda 19 takımın mücadele ettiği 2.Lig Beyaz Gurubu 18. olarak tamamlamış ve geçtiğimiz günlerde 3.lige düşmüştü.

Bordo Mavili kulübün başkanı Olcay Saral, Tarsus İdman Yurdu ile oynadıkları ve 5-1 yenildikleri maçın ardından Fanatik'e özel açıklamalarda bulundu.

"Anadolu'nun ağabeyleri kendi öz kardeşlerini unuttular!"

Biz ilçe takımı olarak birçok kulübün bulunduğu belediyelerden ve valiliklerden çok ciddi yardımlar aldığını biliyoruz. Konuştuğumuz kulüp başkanları söylüyor. Biz Trabzon belediyelerinden valiliğinden görev yaptığım 3 yıl boyunca hiç katkı almadık. Her sezon rakiplerimizle yarışa çok geriden başlıyoruz. Bu katkıları alamadığımız gibi tabii ki bizim ilimizin Trabzonspor markası ama haliyle Trabzonspor’dan oyuncu ya da maddi destek bekliyor. Trabzonspor yönetiminin bizim gibi profesyonel kulüplere sürekli desteği olmuştur. Ancak son iki yıldır Anadolu’nun ağabeyi olacağını iddia eden başkan ve yönetim kurulu kendi öz kardeşlerini ihmal etmiştir. Bunun neticesinde Trabzonspor’un iki kulübü küme düştü. Akçaabat Sebat kapandı.

"Güçlüler ortaya çıksın"

Burada bütün suçu birilerine yıkmak istemiyoruz. Böyle tablolar karşısında da bazı kişiler şapkalarını öne alıp düşünmelidir. Bugün itibari ile Ofspor yönetim kurulu olarak başarısız geçirdiğimiz bu sezon ardından görevi devir alacak yürekli insanlara ihtiyacımız var. Bu kişilerin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bu görevi alacak kişilere de başkalarının yapmış olduğu gibi seyirci kalmayıp desteğimizi vereceğiz. Ofspor kulübünün anonim şirketi olduğunu hatırlatırım. Satın alıp kendileri yönetmeye de talip olabilirler. Güçlü arkadaşların ortaya çıkmasını bekliyoruz.

"Hakem yetersizliği var"

Hakemlerle ilgili art niyetli diye bir şey söylemeyeceğim Hakem kalitesi çok yetersiz ancak ciddi hata ligde yarıştığımız Manisa takımı olan ile Turgutlu maçına Manisa’dan hakem geldi. İki penaltımız verilmedi ve mağlup olduk. Atama hatalarına hakem yetersizliği de eklendi.

Ayşenur Afyon

Haberin Devamı
YORUM YAZ