MENÜ

Yasin Öztekin: Sneijder'in pasları hayatımı değiştirdi

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yasin Öztekin: Sneijder'in pasları hayatımı değiştirdi

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan oyunculardan Yasin Öztekin geride kalan sezonu değerlendirdi. İkinci yarıdaki futboluyla göz dolduran Öztekin özellikle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve Wesley Sneijder'in kendisine büyük destek verdiğini söyledi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kendisine güvendiğini ve bir şans verdiğini dile getiren Yasin, “Bu camiada olduğum için çok mutluyum. Hayalimdeki takıma geldiğimi daha önce de söylemiştim. Küçüklüğümden beri bu takımın taraftarıydım. İlk yarı benim için çok olumlu geçmedi. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, ama fazla forma şansı bulamadım. İkinci yarıda Hamza hoca geldi. Kiralama olayı olduğunda benimle konuştu ve ben de burada kalmak ve takıma faydalı olmak istediğimi söyledim. O da bana inandı, güvendi ve destek çıktı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ondan sonra zaten ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu günlere kadar geldik, takıma faydalı olduğum için çok mutluyum. Bütün camiamızı tebrik ediyorum. 4. yıldız camiamıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Bu sezon her maçın çok zor geçtiğini ifade eden Yasin, “Bu sezon her maç çok zordu, çünkü stres altındaydık. 3 takım da şampiyon olabilirdi. Kırılma maçı yoktu, oynadığımız bütün maçlar çok zordu. Ama biz her zaman birbirimize inandık. 4. yıldızı takacağımızı biliyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yaparak da 4. yıldızı taktığımız için çok mutluyuz” dedi.

Sneijder ile sahada çok iyi anlaştığını belirten Yasin, “Sneijder oynadığım en iyi 10 numara. Bir kanat oyuncusu için 10 numara gerçekten çok önemli. Ben ona buradan yine teşekkür ediyorum. Umarım önümüzdeki sezonlarda da birlikte forma giyeriz. Onun pasları hayatımı değiştirdi. Bütün takım arkadaşlarım gerçekten çok yardımcı oldular” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ