MENÜ

Türk Telekom Arena yıkılacak!

Galatasaray'ın son haftadaki Çaykur Rize maçını İstanbul'da oynamak için TFF'ye yaptığı başvuru reddedildi. Sarı-Kırmızılılar bunun üzerine B planını devreye soktu. 13.00'teki maç biter bitmez, takım özel uçakla İstanbul'a gelecek ve şampiyonluk kupasıyla Arena'da şov başlayacak.

Türk Telekom Arena yıkılacak!

Ligde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın artık tek gündemi, 4. yıldızın nerede nasıl kutlanacağı... Sarı-Kırmızılı ekip, ligin son maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Ancak Galatasaray Yönetimi, kupayı İstanbul’da taraftarın önünde kaldırabilmek için, maçın TT Arena’ya alınmasını istiyordu. Bunun için dün TFF’ye resmi başvuru yapıldı ve cevap geldi. Konunun taraflarından Çaykur Rizespor, tüm hasılatın kendilerine bırakılması ve deplasman masrafının karşılanması durumunda, teklife sıcak bakarken, federasyondan gelen olumsuz cevap üzerine, B planı devreye sokuldu.

Sürpriz organizasyon var

Saat 13.00’te başlayacak mücadele bittikten sonra, Galatasaray kafilesi şampiyonluk kupasıyla birlikte özel uçağa atlayıp İstanbul’a dönecek. Atatürk Havalimanı’ndan stada kadar konvoy yapılacak. TT Arena’da 52 bin kişinin önünde kupayla tur atılacak, çeşitli etkinlikler, sürpriz organizasyonlar yapılacak ve 4. yıldızın keyfi doyasıya yaşanacak. Konuyla ilgili olarak çeşitli organizasyon firmalarıyla görüşmeler yapıldığı da gelen haberler arasında.

Taraftar yine hazırlanıyor

Çaykur Rize maçı İstanbul’a alınsa da, alınmasa da Arena’da kutlama yapacak olan Galatasaray’da, taraftarlar da hazırlıklara başladı. Stat tam anlamıyla şölen yerine çevrilecek. Taraftar grupları yine koreografi ve pankart çalışmalarıyla tribünlere damga vurmak istiyor. Yönetimin de desteklediği çalışmalar, yine gizlilik içerisinde yürütülüyor.

Finale de yeni formayla

Sarı-Kırmızılı kulübün bir başka talebi de, Türkiye Kupası Finali’yle ilgili. Geçici olarak 4. yıldızlı formalarının piyasaya çıkması için çabalayan Galatasaray Yönetimi, 3 Haziran’daki Bursaspor maçında bu formalarla sahne almayı planlıyor. Federasyon bu değişikliğe lig için izin vermiyor, ancak kupa finali için izin çıkabileceği belirtiliyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ