MENÜ

Trabzonspor'da Hakan-Okay-Alper tamam

Trabzonspor, Kayserispor'dan sadece sportif direktör almıyor... Karadeniz ekibi, kiralık kaleci Hakan Arıkan'ın yanı sıra 2 genç yıldızı da bitirdi. Sol bek Alper (24) ile orta saha Okay (21) da yeni sezonda Bordo-Mavili formayı giyecek.

Trabzonspor'da Hakan-Okay-Alper tamam

Trabzonspor’da artık gözler iyiden iyiye yeni sezona çevrildi... Hem sezon başının hem de devre arasının transfer rekortmeni Karadeniz ekibi, görünen o ki, geleneği sürdürecek. Bordo-Mavililer bir yandan 14’e çıkan yabancı hakkını en iyi şekilde kullanmak için girişimlerde bulunurken, diğer taraftan da iç pazardaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu paralelde Fırtına’nın, Süper Lig’in yeni takımı Kayserispor’dan 3 isimle her konuda el sıkıştığı öğrenildi.

Hakan çok mutlu

Bahsi geçen futbolcuların başında kaleci Hakan Arıkan’ın adı var. Her fırsatta, “Trabzonspor’da kalmak isterim. Ancak burada önemli olan kulüplerin anlaşması” diyen deneyimli file bekçisi için Kayserispor ile bonservis anlamında her konuda anlaşma yapıldığı hatta ödeme takviminin bile netleştiği öğrenildi. Fakat Trabzonspor ile Kayserispor’un tek transfer pazarlığı Hakan Arıkan değil. Bordo-Mavililer’in, Süper Lig’e adım atan ekibin aslarından 2’sini daha bitirdiği belirtildi.

Rekor hâlâ Okay’da

Fırtına’nın Kayserispor’dan alacağı oyunculardan biri Okay Yokuşlu... Altay formasıyla 16 yaşında Süper Lig’de oynayan en genç futbolcu unvanına sahip Okay Yokuşlu, gelecek sezon Bordo-Mavili formayı giyecek. Şimdi 21 yaşında olan genç orta saha, Kayserispor’un Süper Lig yolculuğunda başrollerden birini oynadı. Okay’ın yanı sıra Alper Uludağ da Trabzonspor’un yenilerinden. Savunmanın solunda oynayan 24 yaşındaki futbolcu için Ersun Yanal’ın yanı sıra yeni dönemde Karadeniz temsilcisinde görev yapacak Süleyman Hurma’nın da olumlu görüş belirttiği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ