MENÜ

Obradovic: Enerji ve motivasyonumuzu toplamalıyız

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital maçı sonrası önemli açıklamalar yaptı.

Obradovic: Enerji ve motivasyonumuzu toplamalıyız

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital karşısında alınan galibiyeti, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında şu şekilde değerlendirdi:

"Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum, bu sonuçla bir üst tura çıkmış olduk. Bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Genel olarak güzel bir atmosfer vardı ancak bu maçta olan bazı şeyleri anlayamadığımı da söylemem gerekiyor. Tüm taraftarlarımızdan birlik olup, tüm sezonda olduğu gibi sadece bize destek olmalarını istiyorum. Bir sonraki maçımızı Abdi İpekçi'de oynayacağız, sonra da salonumuza döneceğiz."

Takım olarak enerji ve motivasyonu yüksek tutmaları gerektiğine de vurgu yapan Obradovic, "Bazı oyuncularım çok yorgun. Final Four organizasyonundan sonra bu çok normal. Zihinsel ve mental olarak yorgunluk var. Enerji ve motivasyonumuzu toplamamız lazım. Şimdi Pınar Karşıyaka ile oynayacağız. 12 oyuncumuz da her zaman hazır olmalı" şeklinde konuştu.

Galatasaray maçı öncesinde bir basın mensubu tarafından kendisine yöneltilen soruya da değinen Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Bir basın mensubu, önceki maçta bu akşamın nasıl olacağını sormuştu. Normal bir maç olacağını ve normal oynayacağımızı söylemiştim ama normal oynayamadık. Çok heyecanlı başladık ancak daha sonra toparladık" dedi.

Zeljko Obradovic, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Galatasaray Liv Hospital'ı da tebrik ediyorum. Çok fazla sorunları vardı ve buna rağmen sonuna kadar savaştılar. Önümüzde yeni bir sayfa var ve bunun için hazırlanmamız gerekiyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ