MENÜ

'O Kupa Adana'ya gelecek'

Play-Off yarı final ilk maçında Antalyaspor'la karşılaşacak Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, "Süper Lig yolunda hedefimize bir adım daha yaklaşıp, finalde de kupayı İstanbul'da birlikte kaldıracağız" dedi.

'O Kupa Adana'ya gelecek'

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, Süper Lig yolundaki hedeflerine bir adım daha yaklaşıp, finalde de kupayı hep birlikte kaldıracaklarını belirterek, "O kupa, Adana Demirspor’un olacak" dedi. Yarın deplasmanda Antalyaspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Mavi Şimşekler'de tek hedef şampiyonluk. Tüm çalışmalarını bu yönde yapan Adana temsilcisi, hedefler doğrultusunda tek yumruk, tek vücut olmuş durumda. Pazartesi gününden beri çalışmalarını Antalya’da sürdüren Mavi-Lacivertliler, Play-Off maçlarında şampiyon olup Süper Lig’e yükselmek istiyor.

'Tek hedef galibiyet'

Zorlu 90 dakika öncesi oyuncularıyla yakından ilgilenen teknik direktör Ünal Karaman, hedeflerinin Play-Off mücadelelerinde şampiyon olup, camianın yıllardır özlemle beklediği Süper Lig’e kavuşmak olduğunu ifade etti. Yağmur çamur demeden her türlü koşulda kendilerini yalnız bırakmayan vefakar ve cefakar taraftarına tekrar teşekkürlerini dile getiren Karaman şunları söyledi: "Play-off’un ilk maçında Antalya’dan çok iyi bir sonuçla Adana’ya döneceğiz. Kendi evimizde de o müthiş taraftarımızın vereceği destekle Süper Lig'e çıkacağız."

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ