MENÜ

İlk finalist Cavaliers

Cleveland Cavaliers, Atlanta Hawks'u 30 sayı farkla yenerek NBA play-off serisinde finale yükselen ilk takım oldu.

İlk finalist Cavaliers

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off’larına tek maçla devam edildi. Doğu Konferansı final serisinin dördüncü maçında Cleveland Cavaliers, Atlanta Hawks’u ağırladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Cavaliers, iyi savunma yaptığı karşılaşmanın ilk periyodunu 32-20, ilk yarısını ise 59-42 önde kapadı. İkinci devrede de oyunun kontrolünü elinde tutan Cavaliers, farkı daha da açarak mücadeleden 30 sayı farkla 118-88 galip ayrıldı ve seride 4-0 öne geçerek finale çıkan ilk takım oldu.

Cavaliers’ın "all-star" oyuncusu LeBron James 23 sayı, 9 ribaunt ve 7 asist, J.R. Smith 18 sayı ve 10 ribaunt, Tristan Thompson 16 sayı ve 11 ribaunt, Timofey Mozgov 14 sayıyla takımına galibiyeti getiren oyuncular oldu. Sakatlığı nedeniyle son 2 maçta forma giyemeyen Kyrie Irving ise yaklaşık 22 dakika süre aldığı mücadeleyi 16 sayıyla tamamladı.

Hawks’ta Jeff Teague 17 sayı, Paul Millsap 16 sayı ve 10 ribaunt, Kent Bazemore ise 12 sayı ve 8 ribauntla mücadele etti.

NBA play-off’larına, Golden State Warriors’ın, Houston Rockets’ı (3-1) konuk edeceği Batı Konferansı final serisinin 5. maçıyla devam edilecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ