MENÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Fernandao savaşı bitmedi

2014-2015'in şampiyonu ve 4. yıldızın sahibi Galatasaray oldu ama devlerin arasındaki 'yıldız savaşı' şimdi de saha dışına taşındı. Galatasaray ile Fenerbahçe rekabetinin merkezindeki isim ise Bursa formasıyla harikalar yaratan Fernandao. Ligin kralı için büyük yarış var.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Fernandao savaşı bitmedi

Hamza Hamzaoğlu ısrarla istiyor

Galatasaray, Fernandao defterini Fenerbahçeden sonra açtıysa da farkı çabuk kapattı. Yıldız futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Atletico Paranaense (Yüzde 20’si) ve menacerleriyle (Yüzde 80’i) temas kuran Sarı-Kırmızılılar’ın eli, gelen 20. şampiyonluğun ardından biraz daha güçlendi. Yeni Başkan Dursun Özbek ve ekibi, takıma 4. yıldızı taktıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ısrarla istediği
golcüyü almak için imkanlarını zorlayacak. Aslan’ın kozu, Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılımın yanı sıra buradan elde edeceği gelir. Yönetim, önceliği bu transfere verdi ve 4. yıldızdan sonra sezonun yıldızını da Galatasaray’a getirip taraftarını coşturmakta kararlı.

Metin Karabaş


Fenerbahçe adım adım yaklaşıyor

Şampiyon Galatasaray Fernandao için kesenin ağzını açsa da golcü oyuncu kendisiyle ilk sıcak teması kuran Fenerbahçe’ye daha yakın duruyor. Menaceri aracılığıyla Aslan’dan gelen teklifler üzerine Brezilyalı golcünün Fenerbahçe’ye haber yolladığı ve “Eğer beni gerçekten istiyorsanız elinizi çabuk tutun” ifadelerini kullandığı öğrenildi. FANATİK’e verdiği röportajda, “Bana en iyi şartları sunan kulübe gideceğim” diyen 28 yaşındaki oyuncu için Sarı-Lacivertliler’in daha iyi bir ödeme planı sunduğu da gelen haberler arasında. Kaçan şampiyonluğun ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bir de Fernandao çalımı yememek için işi lig biter bitmez resmiyete dökeceği vurgulandı.

Ömer Necati Albayrak

Bursa'yı sildi
Fernandao, Bursaspor defterini tamamen kapattı. Timsahlar, 5 milyon Euro’luk (15 milyon TL) satın alma opsiyonuna sahip olmasına rağmen henüz hiçbir adım atmadı. Sambacı da artık Yeşil-Beyazlı takımda kalmayı istemiyor. Fernandao’nun yakın çevresine, “Bursaspor 3 aydır benim ödemelerimi bile yapamıyor. 5 milyon Euro verip bonservisimi nasıl alacaklar?” şeklinde konuştuğu kaydedildi.



Fenerbahçe'ye servet!

Haberin Devamı
YORUM YAZ