MENÜ

FLAŞ! Ali Koç'a çağrı!

Fenerbahçe'de hafta sonu yapılacak seçim öncesinde flaş gelişme. Yönetimde büyük değişikliğe gitmeye hazırlanan Başkan Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'a çağrıda bulunarak, “Ekibinle birlikte gel, yanımızda ol. Benden sonra da sen devam edersin” dediği öğrenildi.

FLAŞ! Ali Koç'a çağrı!

10 gün içinde kaçan iki kupanın hayal kırıklığını yaşayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bir yandan da hafta sonunda yapılacak kongrenin telaşında. Futbol takımını gelecek sezon yeniden bir yapılandırma içine sokarak taraftarın gönlünü kazanmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler’in patronu bunun için çok daha güçlü bir yönetim kurmayı hedefliyor.

İlk adım atıldı

Mevcut idari kadroya flaş isimleri kazandırmayı planlayan Yıldırım, bu amaç doğrultusundaki en önemli adımını attı, detaylarına FANATİK ulaştı. Fenerbahçe Başkanı, 2012 yılında yoğun iş temposunu gerekçe göstererek yönetimden ayrılan ve bu kararıyla camiayı üzen Ali Koç’a yeniden yönetime girmesi için çağrıda bulundu. Adaylığını bugün düzenleyeceği basın toplantısında resmen açıklaması beklenen Aziz Yıldırım’ın, Ali Koç’la bir görüşme yaparak, “Bugün bu camianın sana ihtiyacı var. Tekrar yönetime geri dön. Ekibinle birlikte gel. Benden sonra da bu göreve sen devam edersin” sözlerini kullandığı öğrenildi.

Gidecekler belli

Bu flaş gelişme üzerine, camianın yeniden yönetime dönmesini çok istediği Ali Koç’un, Yıldırım’a vereceği yanıt merakla bekleniyor. Yıldırım’ın, “Ekibinle gel” çağrısı yaptığı Ali Koç için yönetiminde yer açmak için de çalışmalara başladığı gelen haberler arasında. Yeni oluşumda Murat Özaydınlı isminin de olacağı belirtiliyor. Yıldırım’ın, mevcut yönetimden Turhan Şahin, Yalçın Haker, Deniz Tolga Aytöre ve
Metin Doğan’a yer vermeyeceği belirtiliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ