MENÜ

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe, bugün bazı gazetelerde 'Şimdi değilse ne zaman' başlığıyla yayınlanan ilanla ilgili resmi siteden bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den açıklama

İşte Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan o açıklama:

Bu gün ulusal basında ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN başlığı ile imzasız tam sayfa bir ilan yayınlanmıştır. İlanın son paragrafı aynen şu şekildedir: “Şanlı bir törenle, anlayışla ve iyi niyetle, ‘rıza’ ile ayrılmanın vakti geldi. Daha fazla riske girmeden hala iyi bir anı varken, ‘hoşça kal’ deme vakti geldi.”

Yazıdan aktarılan bu bölümde “rıza” kelimesinin, yazar tarafından özellikle tırnak içine alındığına dikkat çekmek isteriz. Yazıya bu bakış açısı ile bakıldığında, bu yazıyı yazanın bu mesajı muhatap tuttuğu kişiye “rıza ile ayrıl”, “anlayış ve iyi niyetle tören yapalım” mesajını iletmek istediği anlaşılmaktadır. Yazıya bu bakış açısı ile bakıldığında mesaj sahibi tarafından yazıda özellikle tırnak içine alınan “rızanın” gösterilmemesi halinde ise muhatabın (görevinden) törensiz, kötü niyetli, anlayışsız gönderileceğinin mesajının verilmek istendiği anlaşılmaktadır.

Bu yazıyı yazana da bu yazıdaki fikre sahip çıkanlara da daha en başından ifade etmek isteriz ki biz bu güne kadar yapılan hiçbir tehdide boyun eğmedik, bundan sonrada eğmeyeceğiz. Tarihin gördüğü en büyük kumpasa muhatap olduğumuzda dahi korkmadık, direndik, mücadele ettik ve asla kaçmadık. Bu güne kadar, karşılaştığımız en zor şartlar altında dahi bize Genel Kurulumuz tarafından, verilmiş görevi sonuna kadar yerine getirdik. Hiç kimseden ve hiçbir şeyden korkmadık.

Ancak bu noktada bu yazıyı kaleme alana da bu fikre sahip çıkana da sormak isteriz: Genel Kurulumuz tarafından teveccüh gösterilip seçilmemiz halinde verilen görevimizden ayrılmak için “rıza” göstermez isek ne olacak, bize ne kötülük yapacaksınız? Kötü niyetinizi nereye kadar vardıracaksınız? Fenerbahçe Başkanlık Makamı’na karşı göstereceğiniz anlayışsızlığınızın ölçüsü ne olacak ve bu neye mal olacak? Bizler için yeni bir kumpas mı kuracaksınız? Bizler için risk oluşturacak ne planlarınız var? Yoksa bugüne kadar bulduğunuz her fırsatta yaptığınız gibi tribünleri karıştırıp, futbolcularımızı ve teknik adamlarınızı mı yuhalatacaksınız? Samandıra’ya adamlarınızı gönderip, takım otobüsümüzü mü taşa tutacaksınız? Ne yapacaksınız? Soruyoruz: Rıza göstermememiz halinde kötü niyetinizin sınırı ne olacak ve nerede duracaksınız?

Yüreğiniz yetiyorsa, cesaretiniz varsa “sahte” isimler kullanarak saklanmadan ortaya çıkın. Herkes sizi bilsin, tanısın. Kimsiniz, amacınız ne, kime, neye hizmet ediyorsunuz anlaşılsın; bilinsin. Yüreğiniz varsa önce yazdığınız yazının altına adınızı yazıp, imzanızı koyun, sonra gelin bizi tehdit etmeye kalkın.

Bu ilanı veren ancak altına imza atamayan yüreksizleri bir kez daha uyarmak isteriz ki Fenerbahçe Spor Kulübü’nde demokratik seçimlerle göreve gelmiş kişilere rızaları ile ayrılmaları yönünde sözde muhalefet görünümü altında yapılacak her türü kumpas girişimi aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü’ne karşı da yapılmaktadır. Güçlü bir tarihi hafızası olan büyük Fenerbahçe Ailesi’nin tüm fertleri Fenerbahçe’ye kumpas kuranları bu güne kadar asla affetmemiş olup, bundan sonra da asla affetmeyecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Haberin Devamı
YORUM YAZ