MENÜ

Fenerbahçe Ülker-Galatasaray LH maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Geçen yılın finalinde karşı karşıya gelen iki ezeli rakip Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital, Play-Off çeyrek filan serisinde son kozlarını oynayacak. 1-1'lik eşitliğin bulunduğu seriyi kazanan yarı finalist olacak.

Fenerbahçe Ülker-Galatasaray LH maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Basketbol Ligi’nde son yarı finalistler bugün belli olacak. Geçen yıl finalde karşılaşan, bu sezon ise ilk turda eşleşen iki ezeli rakip Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Liv Hospital, Play-Off serisinde 3. ve son kez kozlarını paylaşacak. Ülker Sports Arena’da saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı kazanan takım, yarı finale yükselecek. Sarı-Lacivertliler, evinde oynadığı serinin ilk maçını 93-67 kazanarak 1-0 öne geçerken, Galatasaray Liv Hospital ise taraftarı önünde oynadığı müsabakadan 70-69 galip ayrılarak seriyi 1-1 yaptı. Seriyi kazanan ekip, yarı finalde, Pınar Karşıyaka-Banvit eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Deplasmanda kazanan yok

3 yıldır ezeli rakipler birbirlerini deplasmanlarda yenemiyor. Geçen yıl da final serisinde taraflar evlerindeki 3’er maçı kazanmış, Galatasaray Ülker Arena’da oynanması gereken 4. maça çıkmadığı için Sarı-Lacivertliler, hükmen şampiyon olmuştu.

Cim Bom’da 3 eksik var

Galatasaray Liv Hospital, bugün oynanacak Fenerbahçe Ülker mücadelesine üç oyuncusundan yoksun çıkacak. Takım doktoru Adnan Bağrıaçık, Fenerbahçe’yle oynanan son maçta alnı yarılan Sinan Güler’in durumunun oynayabilecek durumda olduğunu söyledi. Bağrıaçık, sakatlığı bulunan isimlerden Vladimir Micov, Martynas Pocius ve Ender Arslan’ın da Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakacaklarını belirtti.

SALON: Ülker Sports Arena
SAAT: 21.00
YAYIN: Lig TV3

Haberin Devamı
YORUM YAZ