MENÜ

Bursaspor'un bombası Batalla

Bursaspor'un şampiyon kadrosunun unutulmaz ismi Pablo Martin Batalla geri dönüyor. Josue'nin el yakan bonservis bedeli nedeniyle ibreyi efsane 10 numaraya yönelten Yeşil-Beyazlı yönetim, transferi kupa finaline kadar imza aşamasına kadar getirecek.

Bursaspor'un bombası Batalla

Şengol Güneş’le yeni sezon için yapılacak görüşmeyi kupa finali sonrasına erteleyen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, transferde geç kalmamak için yoğun mesai harcıyor. Akhisarlı Güray Vural, Karabüksporlu Ahmet İlhan ve Adana Demirsporlu Attamah’ın transferlerini imza aşamasına getiren Bölükbaşı ve ekibi asıl bombayı ise taraftarların bir türlü unutamadığı takımın yaşayan efsanesi Pablo Martin Batalla’yı geri döndürüp patlatmak istiyor.

Porto yüzünden!

Yönetimi bu konuda harekete geçiren en önemli etken ise takımda o bölgede görev yapan Josue için Porto’nun 2.5 milyon Euro talep ediyor olması. Seçim öncesi geri dönmeye hazır olduğunun mesajlarını gönderen Arjantinli yıldızın maliyeti ise 3 milyon Euro. Timsah bu rakamı pazarlıkla daha aşağı da indirebilir. Hem taraftarın istediği hem de Süper Lig’i iyi bilen bir transfer yapmayı amaçlayan Bursaspor bu nedenle Batalla için girişimlere başladı.

Her şey finale bağlı

Hatta oyuncunun menaceriyle kurulan ilk temasın da olumlu geçtiği, tarafların detayları konuşmak için sözleştiği öğrenildi. Yönetimin bu girişimi şimdilik gizli tutmasının nedeni ise Galatasaray’la oynanacak final maçı. Zira takımın şu andaki en formdaki isimlerinden biri olan Jouse’ye yönetim bu kararı maça kadar bildirip, oyuncunun moralini bozmak istemiyor.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ