MENÜ

Bilic'in kefili Demba Ba

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, Bilic için West Ham konusunda kendisine kefil olduğunu açıkladı.

Bilic'in kefili Demba Ba

Beşiktaş'ın Senegalli golcüsü Demba Ba, İngiliz basınında çıkan bir açıklamasına göre şu an kendisinin teknik adamı olan ama sezon sonu büyük ihtimal Beşiktaş'tan ayrılacak olan Hırvat teknik adamın Premier Lig takımlarından West Ham için en uygun aday olduğunu söyledi.

Demba Ba'nın The Mirror gazetesinde çıkan açıklamasına göre, "Bilic oyuncuları ile çok ilgilenen ve onlara her türlü yardımı sunan bir teknik adam. Şu anki Beşiktaş Türkiye'nin en genç kadrolarından birine sahip ve Bilic bu takımda herkese yardım etti. Bence West Ham kendisini seçerse pişman olmaz. Onlar için en uygun seçenek Bilic" ifadelerini kullandı.

Senagalli forvet ayrıca Bilic'in Alman mantalitesin de olduğunu belirtirken, çok disiplinli ve doğru futbol oynattığını da söyledi.

David Gold: West Ham'ın başına dünyaca ünlü, büyük bir isim getireceğiz

İngiliz basınında West Ham menajerliği için sürekli Slaven Bilic'in adı geçerken, bugün bir açıklama yapan West Ham Kulübü Başkanı David Gold, takımın başına dünyaca ünlü, büyük bir isim getirmek istediklerini söyledi.

Napoli teknik adamı Rafa Benitez ve Real Madrid takımından ayrılan Carlo Ancelotti isimleri hakkında ise yorum yapmaktan kaçan Gold'un, "West Ham'ın başına dünyaca ünlü bir menajer gelebilir. Bunu söyleme sebebim ise yakında bitecek olan yeni stadyumumuz. Bu yeni stat büyük isimler için de cazip olabilir" ifadelerini kullandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ