MENÜ

Beşiktaş'tan Rafael van der Vaart bombası!

Gelecek sezonda hem ligde hem de Avrupa'da başarı hedefleyen Kartal, Hamburg'lu Van der Vaart'ın peşine düştü. Almanya'nın önemli gazetelerinden Bild, 32 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a yakın olduğunu öne sürdü.

Beşiktaş'tan Rafael van der Vaart bombası!

Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar’ın, Hamburg’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Van der Vaart’ı hedefine aldığı öğrenildi. UEFA’yla Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma nedeniyle transfere bütçe ayıramayan yönetimin, bu durumdan dolayı haziran ayında boşa çıkacak olan Hollandalı yıldızı kadrosuna katmayı planladığı bildirildi. Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild’in haberine göre, Hamburg’daki 3 yıllık kariyeri Haziran ayında noktalanacak olan 32 yaşındaki orta alanın, futbol hayatına başladığı Ajax’tan aldığı geri dönüş teklifini reddettiği, Kara Kartal’ın ilgisini ise olumlu karşıladığı açıklandı.

Bu sezon 26 maça çıktı

Bundesliga’da ekibi Hamburg’la bu sezon 26 karşılaşmaya çıkan yıldız futbolcu, takımına 5 gol ve 2 asistlik katkı yapmayı başarmıştı. Orta alanın ortasında ve forvet arkasında görev yapabilen tecrübeli oyuncu, özellikle serbest vuruşlardaki başarısıyla biliniyor. Mavi-Beyazlılar’ın son dönemde kadrosundan birçok önemli oyuncunun ayrılması ve kalite olarak düşüş göstermesi nedeniyle takımından ayrılmayı planlayan Vaart’ın, Türkiye’de her sezon şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş’a, ‘evet’ diyebileceği konuşuluyor.

Maaşı 3 milyon Euro

Hamburg’tan senelik 3 milyon Euro kazanan Vaart’ın, yeni takımıyla yapacağı anlaşmada 2 milyon Euro’luk bir öneriyi kabul edebileceği öne sürüldü. Siyah-Beyazlı yönetimin, transfer döneminin resmen başlamasının ardından eski Hamburg’lu Tolgay Arslan’ı bu oyuncunun ikna edilip takıma kazandırılması konusunda kullanabileceği ifade edildi.

Trabzon’un da radarında

Van Der Vaart için Trabzonspor’un da uzun süredir devrede olduğu biliniyor. Geçtiğimiz yıldan beri 32 yaşındaki futbolcuyu takibe alan Bordo-Mavililer’in, bu oyuncu konusunda Siyah-Beyazlılar’la yarışmaya hazır olduğu bildirildi. Trabzonlu idarecilerin, girişimler için sezon sonunu beklediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ