MENÜ

'Maç, cumartesi Rize'de saat 13.00'te oynanacak!'

Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Çaykur Rizespor maçının cumartesi günü saat 13.00'te oynanacağını açıkladı.

'Maç, cumartesi Rize'de saat 13.00'te oynanacak!'

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun sona ermesine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edip, 4. yıldıza ulaşan ilk takım olan Galatasaray, 31 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynanacak Çaykur Rizespor maçını İstanbul'da oynamak için TFF'ye başvurdu.

Daha önce herhangi bir örneği bulunmayan bu talebin, TFF tarafından kabul görmediği, ancak iki tarafın orta yolu bulmak için görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.

Galatasaray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder'in iddiasına göre, Çaykur Rizespor-Galatasaray karşılaşması, 30 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00'te Rize'de oynanacak ve maçın ardından Sarı-Kırmızılı ekip Türk Telekom Arena'da düzenlenecek şampiyonluk kutlamaları için İstanbul'a dönecek.

Albayrak'ın sözleri

Dün akşam gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarında konuşan başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak yaptığı açıklamada, ''Rize başkanıyla görüştüm. Onlar İstanbul'da oynama konusuna sıcak bakıyorlar. Bizde bu doğrultuda yarın (bugün) gerekli başvuruları Türkiye Futbol Federasyonuna yapacağız. Maçımızı İstanbul'da oynamak istiyoruz. Umuyorum federasyondan olumlu yanıt alırız'' ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ