MENÜ

Hamza Hamzaoğlu gözyaşlarını tutamadı

Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluğun ilan edilmesiyle birlikte gözyaşlarına hakim olamadı. “Tarifi olmayan bir mutluluk yaşıyoruz” diyen Hamza hoca, “Galatasaray'dan teklif aldığım gün babamı kaybettim, ama her başarının bir bedeli oluyor” açıklamasını yaptı.

Hamza Hamzaoğlu gözyaşlarını tutamadı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Florya’da yöneticilerle birlikte izlediği Başakşehir ile Fenerbahçe arasındaki maçın berabere bitmesiyle büyük bir sevinç yaşadı.

Şampiyonluğun garantilenmesiyle birlikte sevinç gözyaşlarına engel olamayan Hamza hoca, “Tarifi olmayan bir mutluluk yaşıyoruz. Biz Avrupa’da başarı için kurulmuş bir kulübüz. Bu başarının devamı için çalışacağız. Şampiyonluk ve 4. yıldız hepimiz için hayırlı olsun. Galatasaray’dan teklif aldığım gün babamı kaybettim ama her başarının bir bedeli oluyor. Her acıdan sonra bir mutluluk yaşanıyor. İnanıyorum ki babam da bizi bu mutlu günümüzde görüyordur. Mekanı cennet olsun. Annem de gurur duyuyordur bu başarımızla. İnşallah daha da iyilerini başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaderi bir anda değişti

Çok değil, daha geçtiğimiz Kasım ayına kadar Hamza hocanın aklında şampiyonluğun ş’si bile yoktu. Ne zaman ki Sarı-Kırmızılı yönetim, Prandelli ile yolları ayırmaya karar verip, Kasım sonunda Hamza Hamzaoğlu ile çalışmaya karar verdi, hocanın kaderi değişti. A Milli Takım’da Fatih Terim’in yardımcısıyken, Galatasaray’ın başına geçen Hamzaoğlu, 6 ay içinde şampiyonluğa ulaştı. Başarılı teknik adamın yeni hedefi ise Türkiye Kupası olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ