MENÜ

Galatasaray'da sezonun ilk imzası

Galatasaray Futbol Takımı'nın doktoru Yener İnce, hayatını Meral Tunçdemir ile birleştirdi.

Galatasaray'da sezonun ilk imzası

Galatasaray Adası'nda düzenlenen düğüne, sarı-kırmızılı kulüpte başkanlığa seçilen Dursun Özbek ile sarı-kırmızılı idareciler, Galatasaraylı futbolcular, teknik heyet ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikahta çiftin şahitliklerini, kulübün yeni başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı idareciler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst ile Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yaptı.

Nikahın kıyılmasının ardından çifte evlilik cüzdanlarını Dursun Özbek takdim etti.

HAMZAOĞLU: "ŞAMPİYON OLDUK VE BUNU DOYASIYA KUTLAYACAĞIZ AMA İKİ MAÇIMIZ DAHA OLDUĞUNU UNUTMADAN"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, düğün öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligi şampiyon tamamlarına karşın önlerinde yoğun bir dönemin devam ettiğini belirten Hamzaoğlu, "Gidip Çaykur Rizespor ile maç oynayacağız, oradan dönüp şampiyonluğu kutlayacağız, ardından da Ziraat Türkiye Kupası finalinin hazırlıklarına başlayacağız. Şampiyon olduk ve bunu doyasıya kutlayacağız ama iki maçımız daha olduğunu unutmadan. Yine en iyi şekilde çalışıp, kupa maçından da iyi bir sonuçla ayrılmaya gayret edeceğiz" dedi.

Teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile güzel bir maç yapacaklarına inandığını sözlerine ekleyerek, şöyle konuştu;

"Finalin Bursa oynanacak olması da ayrı bir güzellik bence. Bu finalde Bursa taraftarı, kendi takımını kendi şehrinde izleyecek ve kazanması için destek verecek. Galatasaray taraftarı da bizi orada destekleyip, kupayla dönebilmemiz için güç verecek. Ziraat Türkiye Kupası'nda güzel bir final olacak. İnşallah biz kazanırız."

SERHAN TÜRK - İSTANBUL / DHA

















FOTOĞRAFLAR: SAYCAN SAYIM

Haberin Devamı
YORUM YAZ