MENÜ

Fikret Orman masaya yumruğunu vurdu

Fikret Orman, derbinin ardından masaya yumruğunu vurdu. Başkan, “Beşiktaş, eğer bir sezonda çıktığı bütür derbilerde galibiyet almayı bırakın gol bile atamıyorsa, orada büyük bir eksiklik var demektir. Gelecek planlarını ben yapacağım ve hiçbir isme karşı duygusal olmayacağım” dedi.

Fikret Orman masaya yumruğunu vurdu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray karşısında alınan 2-0’lık mağlubiyetin sonrasında ileriki süreçte daha başarılı işler yapabilmek için sağlam adımlar atacaklarını söyledi.

Derbi yenilgisinin bütün sorumluluğunu üstlenen Orman, “Bu takıma Slaven Bilic ve ekibini getiren benim. Ama kaçan şampiyonluk sonrasında en çok üzülen kişi de benim. Bu durum benim için çok acı bir tecrübe oldu. Şimdi önümüze bakmamız gerekiyor. Artık yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Daha iyi yapacağımız bir planlamayla özlemini duyduğumuz başarıları yakalamak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

‘Planları ben yapacağım’

Takıma ve yönetime yapılan eleştirileri, hakaret düzeyine varmadığı sürece dinlemeye hazır olduğunu belirten Başkan Orman, “Beşiktaş, eğer bir sezonda çıktığı bütün derbilerde galibiyet almayı bırakın gol bile atamıyorsa, ortada büyük bir eksiklik var demektir. Her şeyi bir kenara koyup geleceğin planlarını bizzat ben yapacağım. Bunu yaparken de hiçbir isme karşı duygusal olmayacağım” diyerek Slaven Bilic’le yolların ayrılmasını örnek olarak gösterdi.

İşte kongre tarihi

Başkan Fikret Orman, önceki gün yapılan mali ve idari genel kurul toplantısında, seçim kararı almıştı.

Konuşması sırasında, “Anladım ki siz seçim istiyorsunuz. Sandığı koyarız ve güven oylamasına gideriz. İlk yönetim kurulunda sandığı ne zaman koyacağımızı söyleriz. El mi yaman bey mi yaman görürüz” sözlerini sarf eden ve yarınki toplantıyı işaret eden Orman’ın, kurmaylarıyla yapacağı görüşmenin ardından kesin tarihi duyurması bekleniyor. Normal şartlarda 2016 yılında yapılması planlanan seçimleri en erken olarak temmuz ayında gerçekleştirme şansı bulunan Fikret Orman’ın, bu tarihi yeni sezon öncesine yani eylül ayına çekebileceği tahmin ediliyor.


Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ