MENÜ

Çarpıcı iddia! Hükmen yenilgi istediler!

Fenerbahçeli futbolcular, Başakşehir karşısında 4 kırmızı gördü. Sarı-lacivertliler, bir kişiyi daha attırıp hükmen yenilgi için uğraştı ama hakem Palabıyık, buna izin vermedi, maçı bitirdi.

Çarpıcı iddia! Hükmen yenilgi istediler!

Fenerbahçe, çok gergin bir maçın sonrasında 4 kırmızı kart gördü, hükmen yenilmekten son anda kurtuldu.

Başakşehir karşısında mağlup duruma düştükten sonra sinirleri iyice gerilen sarı-lacivertlilerde ilk kırmızı kart Mehmet Topuz’a geldi.

84. dakikada atılan futbolcunun ardından 90’da Bruno Alves, kale çizgisinde topu koluyla uzaklaştırdığı için atıldı, buna sinirlenen Caner Erkin de hakaretler ederek itiraz edince hakem Ali Palabıyık doğrudan kırmızıyı gösterdi. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart gören diğer isim ise 90. dakikada Webo oldu. Rakibi yaralayıcı hareket nedeniyle oyun dışında kalan futbolcu ile birlikte sarı-lacivertliler dört kişi eksik oynamaya başladı.

Uzatma dakikalarında ileriye çıkan Volkan, rakibini arkadan düşürdü. Kalesinin boş olması nedeniyle Fenerbahçe kalecisi kasti faul yaptı ama Palabıyık bunu sarı kartla değerlendirdi. Bundan sonraki dakikalarda özellikle Mehmet Topal ile Diego, kırmızı kart görüp, sahadan hükmen yenik ayrılmak için çok uğraştı ama karşılaşmanın hakemi oyunu bitirerek sarı-lacivertlilerin bu düşüncesine izin vermedi. Fenerbahçe’de bir futbolcu daha atılsa, kurallar gereği oyun tatil olacak, hükmen kararı çıkacaktı.

4 kırmızı kartın yanında, sarı kart cezalısı durumuna düşen Meireles, Egemen ve Emre’yi de kaybeden sarı-lacivertliler, ligin son maçında Kasımpaşa karşısında kadro kurmakta oldukça zorlanacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ