MENÜ

Aziz Yıldırım 'Alman ekolü' için düğmeye bastı

İsmail Kartal seçimi nedeniyle bu sezon ağır eleştiriler alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın takıma "Alman ekolünü" getirmek için harekete geçtiği geçen hafta ortaya çıkmıştı.

Aziz Yıldırım 'Alman ekolü' için düğmeye bastı

Takımı kariyerli bir isme emanet etmek için kolları sıvayan Başkan Yıldırım'ın geçen hafta gizlice Klopp ile görüştüğü ancak bu anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi. Daha sonra rotayı Löw'e çeviren ve hafta sonundaki genel kurulda delegelere Löw müjdesi vermek isteyen Yıldırım, Alman hoca teklifi kabul etmeyince bu amacına da ulaşamadığı belirtildi.

TASARRUF TERS TEPTİ

Sadece Diego'yu alarak başka transfer yapmayan, şampiyon takımın başındaki Ersun Yanal'ı gönderen ve mali fair play açısından rahat etmek isteyen, para harcamadan bu takımı şampiyonluğa taşıyabileceğini düşünen Aziz Yıldırım şimdi ise hem şampiyonlar liginden direkt gelecek paradan oldu hem de bu takımı ayağa kaldırabilmek için şimdi çok daha fazla para harcayacak.

Gelecek sezon takımı büyük olasılıkla Alman bir teknik adama emanet etmeyi planlayan Fenerbahçe Başkanı, Klopp ve Löw'ün ardından Jurgen Klinsmann'ı hedefe aldı. Klınsmann da olmazsa Felix Magath ile temas kurulacak.


Çarpıcı iddia! Hükmen yenilgi istediler!
SPORTİF DİREKTÖR GERİ GELİYOR

Fenerbahçe Yönetimi önce hafta sonundaki genel kuruldan galip çıkmayı ardından yeni sezona büyük yeniliklerle girmeye hazırlanıyor. Başkan Aziz Yıldırım yeniden profesyonel bir yapı kurmak için sportif direktörlük sistemini geri getirmeyi planlıyor. Son dönemlerde futbol takımında yaşanan olumsuzluklar ve gerginlikler nedeniyle Samandıra'yı Aykut Kocaman örneğinde olduğu gibi bir profesyonele emanet etmek isteyen Aziz Yıldırım'ın bundan sonra futbol takımı ile çok iç içe olmayı düşünmediği konuşuluyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ