MENÜ

Trabzonspor'un kaderini değiştiren adamlar

Trabzonspor'un savunma oyuncuları attıkları goller ve yaptıkları asistlerle kazanılan 16 puana doğrudan katkı sağladı.

Trabzonspor'un kaderini değiştiren adamlar

Balıkesirspor karşısında defans oyuncularının skora katkıları ile hayat bulan Trabzonspor'da, Carl Medjani durumu 1-1'e getiren golü atarken, Zeki Yavru da Cardozo'nun 50. dakikada attığı golün pasını vererek 3 puanın hazırlayıcısı oldu. Bu sezon defans adamları sayesinde birçok maçtan puan ile ayrılan bordo-mavililerde, Carl Medjani attığı 7 gol ile ligde 73 forvet oyuncusunu geride bırakırken, geri adamları attıkları goller ve yaptıkları asistlerle 16 puana doğrudan katkı sağladı.

9 MAÇIN KADERİ DEĞİŞTİ


Medjani, Belkalem, Bosingwa, Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru skora etkileri ile 9 maçın kaderini değiştirmeyi başardılar. Trabzonspor'a bir kez 3 puanı getiren 5 oyuncu, 5 kez de takımlarını beraberlikten galibiyete taşımayı bildi.

DENİZ SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sakatlığı nedeniyle Balıkesir maçında görev alamayan Deniz Yılmaz, sosyal medya hesabından gelecek sezonla ilgili umut dolu mesajlar verirken, "2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzon'dur" ifadesiyle dikkat çekti. Bordo-mavililer, Deniz'e destek verirken, F.Bahçeliler'den tepki geldi. Deniz'in mesajı şöyle: "Bu sezonu sakatlığımdan dolayı kapattım. Sakalık sürecim toplam 2 ila 3 hafta arasında sürecek. Trabzon'u ve Trabzonspor'u çok seviyorum. Seneye şampiyon olmayı başarmak istiyorum. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur" dedi.

WARİS İÇİN FRANSA İDDİASI


Trabzonspor'un, satmaya çalıştığı Waris ile ilgili olarak Gana basınında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ghanasoccernet isimli site, Waris'in Arap kulüplerine gitmek istemediğini, Fransa'da kendine kulüp aradığını yazdı. Site Waris ile Lille, Bourdeaux, Lens ve Monaco'nun ilgilendiğini ancak futbolcuyu 6 milyon Euro'ya transfer eden Trabzon'un uygun bonservis bedeli gelmeden transfere izin vermeyeceğini de yazdı.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ