MENÜ

Sinan Güler'in başına 7 dikiş atıldı

Türkiye Basketbol Ligi Play-off çeyrek finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker'i konuk eden Galatasaray Liv Hospital, kıran kırana geçen karşılaşmada üç sakat birden verdi.

Sinan Güler'in başına 7 dikiş atıldı

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki ilk sakatlık 7. dakikada yaşandı. Sarı kırmızılıların Litvanyalı oyuncusu Pocius, top elinde driplinge giderken zemindeki çizgiye takılarak yere düştü. Karşılaşmanın kalan bölümünü bençten seyreden Pocius'un dizi bandaja alındı.

Maçta sakatlanan ikinci isim Rus oyuncu Micov oldu. İkinci periyotta ayağı Goudelock'un altında kalan Micov, salondaki ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürüldü.

Üçüncü peyitotta Galatasaraylı Sinan Güler ile Fenerbahçeli Nikos Zisis kafa kafaya çarpıştı. İki oyuncunun da yere yığıldığı çarpışma sonrası Zisis ayağa kalkarken, Sinan kanlar içinde kaldı. Başından kanlar akan Sinan'ın bu halini gören kız arkadaşı hemen tribünden atlayarak sarı kırmızılı oyuncunun yanına geldi ve elini tutarak moral verdi. Salonda başına 7 dikiş atılan Sinan, daha sonra oyuna döndü.

ÇARPIŞTIĞI OYUNCUYU OĞUZ SANDI

Bu arada Sinan Güler acı içinde kıvranırken, çarpıştığı oyuncuyu Oğuz Savaş sandı ve, "Oğuz'un bir şeyi var mı, O iyimi?" diye sordu. Bu sırada Sinan'ın başında bekleyen Bogdanovic, "Oğuz değil Zisis'le çarpıştın, o iyi" dedi.

SİNAN'DAN CENTİLMENCE HAREKET

Saha içindeki tedavisinin ardından ayağa kalkan Sinan, Galatasaray taraftarlarının protesto ettiği Zisis'in yanına giderek elini sıktı ve "Geçmiş olsun" dedi.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ