MENÜ

Rüştü Reçber'in eşinden Galatasaray açıklaması

Rüştü Reçber'in Galatasaray'ın golünün ardından sevindiği iddialarına bir yanıt da eşi Işıl Reçber'den geldi.

Rüştü Reçber'in eşinden Galatasaray açıklaması

Işıl Reçber Instagram ve Twitter hesabından gelen olumsuz eleştirilere yanıt verdi ve eşini savundu. Rüştü'nün de, oğlu Mehmet'in de Fenerbahçeli olduğunu açıklayan Işıl Reçber, oğlu Mehmet'in Galatasaray altyapısında oynadığı için Galatasaray'ın golünde sevindiğini belirtti. Rüştü Reçber'e Galatasaray'ın golünün ardından sevindiği yönünde eleştiriler gelmiş ve sosyal medyada "Bu mu Fenerbahçe efsanesi, görün efsanenizi Galatasaray'ın golünde gülüyor" yorumları yapılmıştı.

İşte Işıl Reçber'in gelen eleştirilere Instagram hesabından verdiği yanıtlar şu şekilde..

"Oğlum Memo da Fenerbahçeli, 5 yaşında Galatasaray altyapısına başladı, orada oynuyor. Dünkü maçta Galatasaray'a sevinmesi kadar normal bir şey olamaz. Sanki Galatasaray Yunan takımı. Rüştü'yü bilen bilir bilmeyen de kendisi bilir. Teşekkürler, sevgiler"

"Rüştü 13 yıl Fenerbahçe'de oynadı ve onun takımını herkes bilir. Para kazandı mı evet, emeğinin karşılığını aldı. Hala da Fenerbahçelidir, bilen bilir bilmeyen kendisi bilir. Sevgiler"

Işıl Reçber ilerleyen saatlerde de açıklamalarına Twitter'dan devam etti. İşte o açıklamalar...

"Sosyal medya sallanmış! Oğlum Mehmet Burak ve eşim Rüştü Galatasaray stadında maç izledi diye.... Rüştü yıllarca milli takımda başkanlıgını yaptığı Sevgili Haluk Ulusoy ile izledi diye... Galatasaray alt yapısında oynayan oğlum gole sevinince ona gülümsedi diye!!! Türkiye'de 5 yasinda alt yapisi tek olan Galatasaray'a kabul edildi diye... 13 yil alin teri doktugu, maddi manevi fedakarliklarda bulundugu Fenerbahce Rustu icin ne ifade eder onu bilen bilir! Bilmeyen de kendisi bilir!!! Turk milli takiminda en fazla forma giymis, avrupa ve dunyada alinan basarilarin hepsinde kalede gorev yapmis birine karsi bu algi yanlis... Kimseye birsey ifade etmeye de gerek yok aslinda...Guzel bir derbi izlendi. Fenerbahçe,Galatasaray, Beşiktaş turkiyenin ilk uc buyuk takimi... Dusmanliga, bu kine ne gerek var.Hakeden kazansin,hakeden sampiyon olsun.Biz de gerekirse alkislayalim. Futbol bu ... Benim oglum Mehmet Burak'ta gs da oynayan 8 yasında iyi bir Fenerbahcelidir!Gs -Bjk macında oynadıgı takımı desteklemesi gayet olagandır."



Haberin Devamı
YORUM YAZ