MENÜ

Olympiakos'ta Micov sesleri

Euroleague finalisti Olympiakos'un, Galatasaray Liv Hospital'ın yıldızı Micov'a teklif yaptığı öne sürüldü.

Olympiakos'ta Micov sesleri

Yunan devi Olympiakos, sezonu ülkemizde Galatasaray Liv Hospital formasıyla geçiren Vladimir Micov'a kancayı taktı.

Eurobasket'in haberine göre, THY Avrupa Ligi finalisti, Sırp basketbolcuyla ciddi şekilde ilgileniyor. 30 yaşındaki forvetin temsilcisiyle masaya oturan Kırmızı-Beyazlılar, tecrübeli oyuncuya gelecek sezon için cömert bir teklifte bulundu. Maddi açıdan sıkıntılı bir sene geçiren Galatasaray'da yaşadığı sorunlardan dolayı Micov'un, Pire ekibinin teklifine sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Öncelik Cim Bom'da

Sezon başında Rus takımı CSKA Moskova'dan ayrılarak Galatarasaray'a 1+1 yıllık imza atan Vladimir Micov'un, kesin bir karara varmadan evvel Sarı-Kırmılı kulüpte yeni seçilen yönetimle bir görüşme yapmak istediği vurgulandı. Cim Bom'da kulüp yetkililerinin Sırp basketbolcuya gelecek sezon maddi anlamda sıkıntı olmayacağına dair söz verdiği ifade edildi. Önümüzdeki hafta yöneticilerle bir araya gelecek olan 30 yaşındaki yıldız, Galatasaray'ın teklifini dinledikten sonra net kararını açıklayacak.

Barça da talip

İspanyol ekibi Barcelona'nın da talip olduğu Micov, Galatasaray Liv Hospital'da bu sezon Euroleague'de oynadığı 20 maçta 9.9 sayı, 3 ribaund, 2.3 asist, Türkiye Basketbol Ligi'nde boy gösterdiği 28 müsabakada 11.3 sayı, 3.4 ribaund, 2.3 asist ve Türkiye Kupası'nda forma giydiği 4 mücadelede 11.8 sayı, 2.5 ribaud, 2 asist ortalamaları tutturdu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ