MENÜ

Kahraman Yasin Öztekin

Devre arasında istenmeyen adamdı, sezonun ikinci yarısında Galatasaray'ı sırtladı. Yasin Öztekin, kritik maçlarda öyle goller attı ki 4. yıldıza giden yola adını altın harflerle yazdırdı.

Kahraman Yasin Öztekin

Galatasaray, sezon başında Erciyesspor’dan onu transfer ettiğinde birçok kişi, “Ne gerek vardı” tepkisini gösterdi. Cesare Prandelli yönetiminde hiçbir varlık gösteremedi. Bunun en büyük etkenlerinden biri de muhtemelen görev aldığı maçlarda sağ bek oynamasıydı. Devre arası geldiğinde adı gönderilecek isimlerin başında gelen Yasin Öztekin takımda kalmak için elinden geleni yaptı, bir şans daha elde etti. Ve sezonun ikinci yarısında belki de kendisinin bile beklemediği bir patlama yaptı. Sivas’ta ilk lig golünü attı, Mersin’de galibiyeti getirdi. Ve Beşiktaş derbisi...

Turu evde atabilirler

Galatasaray maça baskılı başladı, Yasin bireysel yeteneklerini konuştururarak müthiş bir golle takımını öne geçirdi. Onun golüyle rahatlayan Cim Bom, Sneijder’in de ağları sarsmasıyla 2-0 kazandı. Ocak ayında istenmeyen adam ilan edilen Yasin Öztekin, mayıs ayında Galatasaray’ın kahramanlarından biri oldu. Artık akıllar önümüzdeki haftaki Rize maçında, gözler ise Başakşehir-Fenerbahçe mücadelesinde olacak. Sarı-Kırmızılılar belki de bu akşam evlerinde şampiyonluk turunu atacak!

Haberin Devamı
YORUM YAZ