MENÜ

İstanbul Başakşehir 2-2 Fenerbahçe

Süper Lig'de az olan şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımak isteyen Fenerbahçe, Başakşehir deplasmanında 2-2 berabere kaldı, 4. yıldızı ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı.

İstanbul Başakşehir 2-2 Fenerbahçe

90 + / Hakan Ateşler - Fanatik.com.tr

İşkence bitti!

Fenerbahçe, vasat bir oyun sergilediği Başakşehir deplasmanında taraftarını yine çıldırttı, şampiyonluk umutları son haftaya bile kalmadı.

Yenilgiyi bile rahat yaşayamayan taraftarlar, son anlarda umutlandı ancak son bölümde gösterilen reaksiyonun yeterli olmadığı maç 2-2 bitti. Uzatma dakikalarındaki kırmızı kartlar ise karşılaşmayı ilginç kılmaktan öteye geçemedi.

Fenrabahçe maçı 7 kişi bitirdi.

SEVGİYLE ŞAMPİYONLUK GELMEDİ

Futbolcuar Ersun Yanal'dan nefret ediyormuş, İsmail Kartal'ı çok seviyormuş... Ancak teknik direktörlüğün apayrı bir meziyet olduğu yine kanıtlandı. Nisan'da şampiyonluktan nerelere gelindi. 2008 yazında da "Yürüye yürüye şampiyonluk" denmiş, Zico gönderilmiş, Aragones getirilmiş ama 4. olunmuştu. Şimdi de benzer son... Kamuspotu reklamında diyor, "İş kazası diye bir şey yoktur" diye... Siz ders ve önlem almazsanız, tarih tekerrürden ibaret olur. Ve bugün 3. yıldızdan sonra 4. yıldız da rakibe kaptırılıyorsa, 5. yıldız da çok uzak değil demektir. Şampiyonlar Ligi mi? O konulara hiç girmeyelim...

Maçtan nortlar...
Maça hızlı başlayan Başakşehir oldu.

7. dakikada Visca sağkanattan getirdi, içeriye yerden bıraktı, Mossoro bomboş üstten auta gönderdi.

VISCA'YI TUTAMADILAR

Başakşehir maç boyunca Edin Visca'yla tehlikeli geldi. Caner Erkin ona bir türlü çare bulamadı.

Mehmet Topuz da maç eksiğini çok net gösterdi, ne ofansta ne defansta hiçbir katkı vermedi.

27'de Caner sol kanattan yerden çıkardı, ceza sahası içinde bomboş Kuyt kötü vurdu.

GOL 'GELİYORUM' DEDİ

52'de Mossoro, ceza saahsı içinde çaprazdan sert vurdu, top Alves'e çarptı ve kornere gitti.. Alves adeta golü önledi.

Ve gol ! 53'te eski Galatasaraylı Mehmet Batdal güzel bir kafayla Başakşehir'i 1-0 öne geçirdi. Sağ kanattan orta bir başka eski Galatasaraylı Uğur Uçar'dandı...

59'da Volkan Babacan sağ kanattan yapılan ortaya tehlikeli çıktı, seken topa boş kaleye Egemen vurdu ancak havadan yavaş gelen topu son anda Yalçın kafayla çıkardı.

VISCA-BATDAL AŞ

63'te Edin Visca'nın sağ kanattan sol ayağıyla çektiği şutu Volkan çeldi ancak top Mehmet Batdal'ın önünde kaldı, o da düzgün bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

DIEGO'DAN GOL!

Sezonun nokta transferi! Diego, 82'de ceza alanı içinde çaprazdan vurdu, şık bir gol attı, 2-1...

UMUTLAR 88'DE YEŞERDİ

88'de Caner'in ortasında Webo kafayı vurdu, skoru 2-2 yaptı, Fenerbahçeliler'in yokolmuş olan ümitlerini yeşertti.

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU... PENALTI KAÇTI

Maçın sonunda hakem Ali Palabıyık, 5 dakika uzatma gösterdi. Uzatmada Fenerbahçe yüklenirken, Başakşehir kontratak fırsatları buldu.

Bunlardan bir tanesinde bomboş pozisyonda Mehmet Batdal vurdu, Alves'e çarpan top dışarı gitti ancak hakem Ali Palabıyık 'penaltı' dedi.

İtiraz eden Caner de direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Batdal ise kötü bir penaltıyla topu üstten auta attı.

Daha sonra ikili mücadelede Webo rakibine çok sert bir faul yaptı, o da kırmızı kart gördü, Fenerbahçe sahada 7 kişi kaldı.

VOLKAN AÇILDI

Son saniyelerde Volkan Demirel de rakip kaleye gitti ancak 7 kişilik baskı yeterli olmadı. Fenerbahçe, burada 2 puan kaybederek şampiyonluğu Galatasaray'a bıraktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ