MENÜ

İsmail Kartal: Beni çarmıha gerdiler!

Bursaspor maçı sonrası yapılan eleştiriler İsmail Kartal'ı son derece üzdü. Kendisine karşı linç kampanyası yürütüldüğünü söyleyen Kartal, “Sosyal medyada beni çarmıha gerdiler. Bunları hak etmedim” dedi

İsmail Kartal: Beni çarmıha gerdiler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal son dönemde kendisine karşı iyice artan eleştirilerden hem rahatsız, hem de üzgün.

Kendisine karşı linç kampanyası yürütüldüğünü öne süren Kartal, “5 yıldır takımın değişik kademelerinde görev yaptım. Bu süreçte Fenerbahçe için gecemi gündüzüme kattım. Bursaspor karşısında bir yol kazası yaptık. Tabii ki istemezdik. Ancak mağlubiyet sonrası şahsıma çok ağır eleştiriler yapıldı” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada çarmıha gerildiğini söyleyen İsmail Kartal, “Benim takımdan kovdular! Buna diğer yayın organları da alet oldu. Ancak ben görevimin başındayım. Şimdi önümüzde iki maç var. Bunun dışında Galatasaray’ın maçlarına da odaklandık. Sezon sonunda ise takdir yönetimindir” diye konuştu. Deneyimli çalıştırıcı son olarak Başakşehir maçına değinerek kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ