MENÜ

Duygun Yarsuvat: Sokaklara çıkın

Başakşehir-Fenerbahçe maçını Florya'da yöneticiler ve teknik heyetle birlikte izleyen Duygun Yarsuvat, “Şu anda Türkiye'nin en mutlu insanıyım. Formalarınızı giyip, sokaklara çıkın, istediğiniz kadar bağırıp kutlayın” dedi.

Duygun Yarsuvat: Sokaklara çıkın

Mazbatayı Dursun Özbek ve ekibine devretmeden önce şampiyonluğu garantileyen Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe’nin Başakşehir’le berabere kaldığı maçı Florya’da izledi. Ekibi ve teknik heyetle birlikte büyük heyecan yaşayan Yarsuvat, “Daima ileriye gitmek istedik. Yönetim kurulumuz ve tüm arkadaşlarımızla bunu kabul ettik ve sonuca vardık. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz” dedi. Etraftan gelen, “Büyük başkan” tezahüratları üzerine espri yapan Yarsuvat, “Ben büyük falan değilim. 1.65 boyum var, nasıl büyük başkan olurum” diyerek gülümsetti. “Şu anda Türkiye’nin en mutlu insanıyım” ifadesini kullanan Duygun Yarsuvat, şöyle devam etti:

‘Pilotu atlamış uçak gibi’

“Galatasaraylılar birleşmenin, kardeşliğin, laik olmanın bir araya geldiği bir kuruluştur, bir kültürdür. Bu kültürü devam ettirebileceğimiz sürece Galatasaray daima payidar olacaktır. Taraftarlarımıza diyorum ki, formalarınızı giyiniz, bayraklarınızı çıkarınız, kaşkollarınızı takınız, sokaklara çıkınız. İstediğiniz kadar bağırınız, kutlayınız. Pilotu aşağıya atlamış bir yolcu uçağının direksiyonuna geçtik. Kimsenin yapamadığı bir işin yapılacağını ispat ettik. Şen ola Cim Bom, şen ola...”

Haberin Devamı
YORUM YAZ