MENÜ

Dursun Özbek: Bu iş bugün biter!

Önceki gün Galatasaray'ın yeni başkanı seçilen Dursun Özbek, dün de şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Cim Bom'un derbi zaferine şahitlik etti. Özbek maç sonunda ise “Bu iş yarın (bugün) biter” diye konuştu.

Dursun Özbek: Bu iş bugün biter!

Galatasaray’da önceki gün yapılan başkanlık seçiminde Dursun Özbek, genel kurul üyelerinin 2 bin 800 oyunu alıp, Sarı-Kırmızılı kulübün yeni başkanı olmuştu. Seçimin hemen ardından herkese teşekkür eden Özbek, “Galatasaray 36. başkanını seçmek için genel kurul yaptı. Burada bizleri takip ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İkinci teşekkürüm de genel kurul üyelerine. Onlar da bugün geldiler ve oylarını kullandılar. Galatasaray’ı bir üst seviyeye taşıyarak başarıdan başarıya koşturacağıma söz veriyorum. Bu kulüp, Avrupa’da bile örnek alınan bir kulüp haline gelecek” ifadelerini kullanmıştı.

Heyecana ortak oldu...

3 sene boyunca bu görevi sürdürecek olan Özbek, başkanlık mutluluğunun ardından ikinci sevincini de dün Türk Telekom Arena’da yaşadı. Galatasaray’ın, Beşiktaş’ı mağlup edip, şampiyonluk ve 4. yıldıza bir adım daha yaklaştığı heyecana ortak olan yeni başkan 90 dakika sonunda da bir muhabirin, “Haftaya Rize’ye gideceksiniz şampiyonluk için ne diyorsunuz?” sorusuna, “Bu hafta biter, Pazartesi biter” diyerek Fenerbahçe’nin puan kaybedeceğine inandığını belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ