MENÜ

FLAŞ! Bilic: Gelecek sezon Beşiktaş'ta yokum!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray derbisi sonrası açıklamalar yaptı.

FLAŞ! Bilic: Gelecek sezon Beşiktaş'ta yokum!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik patron Slaven Bilic, önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena
'daki müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Siyah-Beyazlılar'ın hocası, "Öncelikle galibiyetten ötürü Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Ayrıca oyuncularımla da gurur duyuyorum. Oldukça iyi bir futbol sergilediyor. Galatasaray 2 net pozisyon yakaladı ve iyi değerlendirdi. Biz de çok önemli pozisyonlar yakaladık, sahada önemli işler yaptık. Fakat golü bulmayı başaramadık" dedi.


West Ham'dan resmi açıklama! Bilic...


'Sneijder aynı golü 30 kez atmıştır!'

Hırvat teknik adam, "Derbilerde hep başımıza geliyor. Doğru işleri yapan, tehlikeli pozisyonlar yaratan taraf biz oluyoruz ama gol atamıyoruz. Bu akşam için şanssızız diyebiliriz. Ancak bu sürekli oluyorsa yanlış giden bir şeyler var demektir. Bize şanssız diyebilirsiniz, tecrübesiz diyebilirsiniz ama kalite eksikliği de var. Mesela Sneijder'in attığı golü ele alalım. Wesley bu golü kariyeri boyunca oynadığı takımlarda en az 30 kez atmıştır. Bunlar önemli faktörler" şeklinde konuştu.

'Gelecek sezon yokum'

Takımdaki geleceğiyle ilgili ise Bilic, "Bu konuyu televizyonda konuşacak değilim. Yönetimle bir görüşme yaptık. İki sezonda şampiyonluk gelmediyse sorumlusu benim. Dediğim gibi yönetimle bir konuşma gerçekleştirdim, fakat henüz açıklama yapılmadı. Kararımı verdim, oyuncularla da bir toplantı yapacağım" ifadelerini kullandı. Hırvat hoca, basın toplantısında ise "Gelecek sezon Beşiktaş'ta yokum" diyerek ayrılığı resmen açıkladı.

Kara Kartal
'ın teknik patronu, "Bir toplantı yaptık. Bunu bu şekilde duyurmak bana doğru ve adil gelmiyor. Tabii ki de bir karar aldık. Zaten kararı da biliyorsunuz. Tabii ki Beşiktaş teknik direktörü olarak devam etmeyeceğim. 2 sezondan beri çıkardığımız işten gurur duyuyorum. İyi anılar ve hatıralar biriktirdim. 2 yıl boyunca 7 gün 24 saat elimden geleni vermeye çalıştım. Böyle bir kulüpte mutlak hedef, şampiyon olmak. 2 sezon üst üste şampiyon olamayınca ’elveda’ diyip ayrılabilirsiniz. Bir hafta öncesine kadar ligde şampiyonluk yarışın içindeydik. Güzel günler geçirdik. Mutlak hedef şampiyonluk. Hedef tutmamışsa yollar ayrılıyor. Kesinlikle kızgın değilim, ancak ve ancak üzgün olabilirim. Bu karar duyulmamışsa çok önemli maç olmasından. Hem şampiyonluk için hem bizim için önemli maçtı" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ