MENÜ

Beşiktaş'ın başarısızlık reçetesi: 90 dakika

Slaven Bilic, şampiyonluk yarışı ve Avrupa'da acı bir tablo yaşadı. Hırvat teknik adam, maçlardaki üstünlüğünü 90 dakikaya yayamayınca sezonu kupasız kapattı.

Beşiktaş'ın başarısızlık reçetesi: 90 dakika

Sezon sonunda Beşiktaş’taki görevine veda etmesi beklenen Slaven Bilic’in şampiyonluk yarışı ve Avrupa’da yaşadığı acı tablo dikkatlerden kaçmadı. Hırvat teknik adam, maçlardaki üstünlüğünü 90 dakikaya yayamayınca sezonu kupasız kapattı.

Özellikle derbilerde ve Avrupa Ligi maçlarında galibiyet dirayetini gösteremeyen Bilic ve takımı hep aynı sorunu tekrarladı ama hiç çare bulamadı.

Avrupa Ligi grup aşamasında Asteras’a karşı iki maçta da öne geçmesine rağmen 80’den sonra teslim olan siyah-beyazlılar 2-2 ve 1-1’lik skorlar aldı. Yine aynı turnuvada Brugge’e çeyrek finali kaptıran Kartal, içeride ve dışarda 1-0 öne geçmesine karşın yine son 10 dakikada yenilgileri önleyemedi.

Süper Lig’deki şampiyonluk şansını da böyle kaçıran Bilic ve ekibi, ligin ilk yarıda Erciyes önünde 85. dakikaya 2-1 öne girse de bitiş düdüğü çaldığında 3-2’lik mağlubiyeti görmüştü. Balıkesirspor’a karşı da 53’te 2-1 yapmasına rağmen 83’de 2-2’ye engel olamadı. Fenerbahçe derbisinde de 90+1’de golü yiyen Beşiktaş, başarısızlık reçetesini de bulmuş oldu.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ