MENÜ

Kartal'ın geleceğini Timsah belirledi

Bursaspor yenilgisi Fenerbahçe yönetiminde teknik direktör İsmail Kartal'a olan bakış açısını da değiştirdi.

Kartal'ın geleceğini Timsah belirledi

Fenerbahçe’nin deplasmanda 2-1 kazandığı maçın rövanşında Bursaspor’a 3-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na yarı finalde veda etmesi sarı-lacivertli yönetimde teknik direktör İsmail Kartal’a olan bakış açısının da değişmesine neden oldu.

Kadıköy’deki karşılaşma önce 3-0’lık net skorla mağlup olarak büyük şok yaşayan Fenerbahçe’de genel kanı şampiyonluğun kaçması durumunda dahi teknik heyette yapılacak birkaç küçük değişiklikle beraber Kartal ile devam etme yönündeydi.

Ancak Şükrü Saracoğlu Stadı’nda alınan ağır yenilgi sonrasında taraftarlarını ilk kez istifaya davet ettiği ve tepki gösterdiği Kartal’ın geleceği özellikle ligin son iki maçında belirlenecek. 2008-09 sezonundan sonra Avrupa hariç ilk kez sahasında 3-0 skorla yenilen Kanarya’da başkan Aziz Yıldırım ise Bursa hüsranı sonrası sinirli halini futbolculara yansıtmayarak sessiz kalsa da yeni sezonun takımı oluşturma yönündeki iddiasını sürdürdü.

HOCA KALMAK İSTİYOR


Sarı-lacıvertlilerin 1 numarası menajerlere talimat vererek yeni bir takım kuracağını resmen ilan edip çalışmalara başlarken teknik adam konusunda ise belirsizlik sürüyor. Yıllık 1 milyon 750 bin TL kazanan İsmail Kartal kulüpte kalmayı çok istese de kalan 2 maçı kazanması ve avantaj ezeli rakibinde olmasına rağmen G.Saray’ı geride bırakıp takımı şampiyon yapması bile yeterli olmayacak.

Yeni sezonda bir kaza yaşamaması durumunda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etme şansı yakalayacak olan sarı-lacivertlilerde yabancı bir teknik adamla yola devam etme ihtimali de gittikçe güçleniyor.

Gemiyi ‘Kaptan’ kurtaracak

Fenerbahçe’de Bursaspor’un yarattığı moral bozukluğunu takımın en tecrübeli ismi Emre Belözoğlu giderecek. Mersin’de 90+2’de attığı golle takımına hayat veren ancak Timsah ile kupada oynanan rövanşta sakatlığı nedeniyle forma giyen sarı-lacivertlilerin kaptanı dünkü idmanda takım arkadaşlarını etrafına toplayarak moral konuşması yaptı.

Emre, sezonun en önemli mücadelelerinden biri olacak Başakşehir maçında da hırsı ve tecrübesiyle yine hem hocası İsmail Kartal’ın hem de takımın en önemli kozu olacak.

(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ