MENÜ

Kartal avcısı Felipe Melo

Melo, Galatasaray kariyeri boyunca en çok gol attığı takım olan Beşiktaş'a karşı yine özel olarak hazırlanıyor. Sambacı'nın Kartal'a karşı 4 golü var.

Kartal avcısı Felipe Melo

Sarı-Kırmızılı takımın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo’nun, Beşiktaş derbilerindeki performansı dikkat çekiyor. Tecrübeli orta saha oyuncusu kariyerinde Siyah-Beyazlı takıma karşı 9 kez sahne alırken, bu karşılaşmalarda 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kariyerinde en çok Beşiktaş’a karşı gol sevinci yaşayan Melo, Kartal’a karşı oynadığı maçlarda iki kez de kırmızı kart gördü. 31 yaşındaki yıldız isim, Galatasaray’ın mevcut kadrosunda Beşiktaş’a karşı en çok gol sevinci yaşayan oyuncu aynı zamanda. Siyah-Beyazlı ekibe karşı 9 maçta 679 dakika sahada alan Melo’nun, gol sevinci yaşadığı maçlarda takımını öne geçiren isim olması da dikkat çekti.

Özel hayatında dikkatli

Bel fıtığı ameliyatı geçirdikten sonra kısa sürede kendini toparlamayı başaran ve 11’deki yerine dönen Melo, eksi gücüne kavuşmamış olsa da, orta sahada fark yaratmaya devam ediyor. Hırsı ve agresif futboluyla büyük beğeni toplayan Sambacı, her maç öncesi takım arkadaşlarını motive edebilmek için konuşmalar yapıyor. Özel yaşamına da dikkat eden Melo, sadece ailesiyle birlikte vakit geçiriyor ve evden idmana, idmandan eve gidiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ