MENÜ

Karabükspor'da Yolbulan aday olmayacak

Karabükspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan ve yönetimi, 6 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi bırakma kararı aldı.

Karabükspor'da Yolbulan aday olmayacak

Spor Toto Süper Lig'de, sezonun bitimine 2 hafta kala düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan ve yönetimi, 6 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda görevi bırakma kararı aldı.
Kardemir Karabükspor Başkanı ve Kardemir A.Ş. yönetim kurulu üyesi Mustafa Yolbulan, ortada bir başarısızlığın olduğunu ve bu başarısızlığın bedelini yönetim kurulu olarak çekmek durumunda olduklarını söyledi.

Yönetim kurulu olarak devam etmeme kararı aldıklarını belirten Yolbulan, şöyle dedi:

"Kongre ile beraber bırakıyoruz. Aday olmayacağım. Kardemir Karabükspor sahipsiz kalmaz. Mutlaka aday ve adaylar çıkacaktır. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlarımıza başarı diliyoruz. Kardemir A.Ş. Olarak desteğimiz devam edecektir. Bundan kimse endişe duymasın."

Kardemir Karabükspor'da başkanlık için ismi geçen eski Başkan Hikmet Ferudun Tankut ise kendisine gelen adaylık teklifine sıcak baktığını söyledi. Tankut, "Kardemir Karabükspor'un benim için ayrı bir değeri vardır. Her zaman hizmet ederim. Rahmetli Metin Türker'in emanetine sahip çıkmayı görev arz ederim kendime" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ