MENÜ

FLAŞ! "Jorge Jesus neden olmasın"

Siyah-beyazlı bazı yöneticiler, Mircea Lucescu ve Şenol Güneş'in alternatifi olarak belirlenen Benfica'nın 60 yaşındaki başarılı teknik patronuna hemen teklif yapılmasını önerdi.

FLAŞ! "Jorge Jesus neden olmasın"

Slaven Bilic’in yerine teknik direktörlük koltuğuna gelecek sezon Mircea Lucescu veya Şenol Güneş’i oturtmak isteyen Beşiktaş’ta, Jorge Jesus’un ismi de ön plana çıkmaya başladı.

Siyah-beyazlı yöneticilerin, Şampiyonlar Ligi şartını öne süren Lucescu’da yaşanan sıkıntılar nedeniyle Jesus’a hemen teklif yapılması fikrini gündeme getirdikleri belirlendi. Lucescu’nun olmaması halinde Bursaspor’la sözleşmesi biten Şenol Güneş’le masaya oturması beklenen Kartal’da bazı idarecilerin, Benfica’yı son 2 sezonda Porto’nun önünde Portekiz ligi şampiyonluğuna taşıyan Jesus için bastırdıkları ifade edildi.

Portekizli ünlü teknik adama mesafeli yaklaşan Başkan Fikret Orman’ı ikna etmeye çalışan yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray derbisinden sonra yapılacak toplantıda Jorge Jesus ismini tartışmaya açacak. Şenol Güneş’ten önce Jesus’la pazarlık masasına oturulmasını savunan siyah-beyazlılar, Portekizli çalıştırıcıyla anlaşma sağlanamaması durumunda Güneş’e de karşı çıkmayacak.

Fikirleri alacak

Yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusunda herkesin fikrini alacak olan Başkan Fikret Orman’ın, lig bittikten hemen sonra belirlenen isimler için resmi görüşmelere başlaması bekleniyor.

Jorge Jesus, 6 yıldır Benfica’da görev yapıyor, 60 yaşındaki Jesus, kırmızı-beyazlı takımı 2 kez lig şampiyonu yaparken, 2 kez de UEFA Avrupa Ligi’nde final oynattı.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ