MENÜ

Gol atan Slaven Bilic'e koşacak

Siyah-Beyazlılar'ın yıldızları, 2 maç sonra gönderilmesi beklenen Slaven Bilic'i, derbide onurlandırmaya hazırlanıyor... Galatasaray maçından mutlak galibiyetle ayrılıp bu zaferi Bilic'e hediye etmeyi hedefleyen futbolcular, atacakları her golü de takım olarak hocalarıyla kutlamayı planlıyor.

Gol atan Slaven Bilic'e koşacak

Spor Toto Süper Lig’de hafta başında aldığı Konyaspor mağlubiyeti sonrasında şampiyonluk yarışından kopan Beşiktaş, Galatasaray derbisi öncesinde bu durumun getirdiği şoku atlattı. Son 2 sezondur derbi galibiyeti bulunmayan futbolcular, yarın Türk Telekom Arena’dan zaferle ayrılıp bu kötü gidişe bir son vermeye kenetlendi. Siyah-Beyazlılar’ın yıldızlarının, Cim Bom’un sahasında 3 puan kazanıp bu galibiyeti, sezon sonunda göndermesi beklenen hocaları Slaven Bilic’e hediye etmeyi planladığı öğrenildi. Takım kaptanları Tomas Sivok ve Necip Uysal önderliğinde bu konuyla ilgili olarak bir toplantı yapan oyuncuların, “Son 3 karşılaşmada istemediğimiz sonuçlar aldık. Ve bu durumun faturası, hocamız Slaven Bilic’e kesildi. Kayıp yaşadığımız Konya maçında başımızda o vardı ancak Liverpool zaferi de onun önderliğinde geldi. Bunu göz önünde bulundurarak Galatasaray’ı yenip ona güzel bir hediye verelim ve attığımız gollerin ardından Bilic’e koşarak onu onurlandıralım” dedikleri öğrenildi.

Yıllarca görev yapacak gibi...

Konyaspor mağlubiyetinin ardından ayrılık sinyalleri veren ve yönetimin kendisiyle ilgili olarak kesin kararı ay sonunda vermeyi planladığı Slaven Bilic, işini tam bir profesyonel gibi yapmayı sürdürüyor. Oyuncularını bu zorlu karşılaşmaya motive etmek için elinden gelini yapan 46 yaşındaki çalıştırıcının, kulüple yola senelerce devam edecekmiş gibi programını düzenlediği bildirildi.


Türk Telekom Arena'dan çıkış yok


Derbi primi belli oldu

Beşiktaş Yönetimi, yarınki Galatasaray derbisi öncesinde takımı motive etmek için kesenin ağzını açtı. Konya mağlubiyeti sonrasında büyük üzüntü yaşayan futbolculara sık sık tesisleri ziyaret ederek moral veren Siyah-Beyazlı idarecilerin, Türk Telekom Arena’dan zaferle ayrılmaları halinde futbolculara 25’er bin TL prim sözü verdiği bildirildi. Yönetimin, bu galibiyetle beraber kulübe prestij kazandırmayı amaçladığı ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ