MENÜ

Galatasaray'da başkan adayları oylarını kullandı

Duygun Yarsuvat ile başkan adayları Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan da oylarını kullandı.

Galatasaray'da başkan adayları oylarını kullandı

Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi devam ederken, mevcut başkan Duygun Yarsuvat ile başkan adayları Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan da oylarını kullandı.
Başkan adaylarından Turgay Kıran, oy kullanma işlemi öncesinde kürsüde yaptığı kısa konuşmasında, "Seçimde kazanan Galatasaray olsun. Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

Adaylardan Prof. Dr. Ahmet Özdoğan ise Galatasaray Kulübü'ne yakışır bir seçim kampanyası yaptıklarını belirterek, "Bizim Enes Kuşku adında dünya ikincimiz var. Ter akıttı ve dünya ikincisi oldu. Bir tesisi var ve tesis yıkılabilecek durumda. Gazeteleri açtınız, 'Galatasaray kürekte küçülmeye gidiyor' denildi ama bu çocuk kürek çekti dünya ikincisi oldu. Biz hep birlikte bir öykü yazabiliriz" şeklinde konuştu.

'Seçilecek aday çok kıymetli bir mirası teslim alacak'

Başkan Duygun Yarsuvat'ın yönetiminde bulunan ve desteğini alan, Galatasaray Spor Kulübü'nün duayeni olarak gösterilen ve 'Galatasaray'ın Derin Devleti' denilen İnan Kıraç'ın desteklediği bir başka aday Dursun Özbek de seçimi kazananın çok kıymetli bir miras alacağına vurgu yaptı.

Özbek, başkan seçilmesi halinde kulübü bulunduğu yerden daha yukarı taşıyacağını, bayrağı da kendisinden sonra geleceklere başı dik teslim edeceğinin sözünü vererek, "Bu emaneti teslim alırsam bu mirası emanet olarak kabul ediyorum. Aldığımdan daha yukarı da, daha başı dik teslim edeceğime söz veriyorum" diye konuştu.

Başkan adayları oy kullandı

Galatasaray Kulübü'ndeki başkanlık seçiminde başkan adayları oylarını kullandı.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen başkanlık seçiminde yapılan konuşmaların ardından üç başkan adayı Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran, sandık başlarına gelip oy verme işlemini gerçekleştirdi.

Oyunu verdikten sonra açıklama yapan başkan adayı Dursun Özbek, "Galatasaray'a yakışır demokratik bir seçim olur. Eminim her seçilen Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet verecektir" dedi.

Diğer bir başkan adayı Ahmet Özdoğan ise "Hayırlısı olsun. Sevdamız Galatasaray" diye konuştu.

Diğer bir başkan adayı Turgay Kıran da "Yeni bir Galatasaray diliyorum. 4500 kişinin üzerinde bir katılım olacak gibi gözüküyor" dedi.

Aydemir Akbaş'tan tepki

Öte yandan oyunu kullanan sanatçı Aydemir Akbaş da bazı başkan adaylarına tepki gösterdi. Sandık başında görevli gösteremeyen başkan adaylarına Akbaş, "Kepazelik bir durum. Başkan adayı var ama sandık başına koyacak adamları yok oha" diye tepki gösterdi.

Galatasaray'ın seçime eski genel kurullara kıyasla ilginin az olduğu dikkati çekti. Öğle saatlerine kadar katılımın 1600 civarında olduğu belirtildi. Ancak oy kullanım süresinin sonuna kadar katılımın 2000-2500 civarında olması bekleniyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ