MENÜ

Fenerbahçe Ülker'e Obradovic etkisi

Final-Four'da hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe Ülker, sadece 3 gün sonra Galatasaray Liv Hospital'ı tarihi farkla devirdi. Zaferin mimarı, kısa sürede takımı toparlayan Obradovic oldu.

Fenerbahçe Ülker'e Obradovic etkisi

Fenerbahçe Ülker, geçtiğimiz hafta sonu Madrid’de tarihi günlerini yaşadı. İlk kez Final-Four’a kalan Sarı-Lacivertliler, İspanya’ya umutlu gitmişti. Ancak Obradovic’in öğrencileri önce yarı finalde Real Madrid’e kaybetti, ardından 3.’lük maçında Rus ekibi CSKA Moskova’ya boyun eğdi.

Madrid’den üzgün bir şekilde dönen Fenerbahçe Ülker’in, Galatasaray Liv Hospital ile oynayacağı Play-Off serisine nasıl bir konsantrasyonla çıkacağı soru işaretiydi. Ancak tecrübeli çalıştırıcı Zeljko Obradovic, Real Madrid maçı biter bitmez oyuncularını Play-Off’a motive etmeye başladı.

Böylece, Final-Four’dan sadece 3 gün sonra Galatasaray’ı ağırlayan Sarı-Lacivertli ekip, ezeli rakibini 93-67 gibi farklı bir skorla devirerek seriye müthiş bir başlangıç yaptı.

Uzunlar coştu!

Sarı-Lacivertliler’de Galatasaray Liv Hospital karşısında uzun oyuncular adeta coştu. Zoric ve Vesely 13’er sayı kaydetti. Semih Erden 10. Oğuz Savaş 7 ve Bjelica 4 sayıyla onlara destek verdi. Ayrıca Fenerbahçe Ülker’de derbide süre alan 12 oyuncudan sadece Serhat Çetin skor üretemedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ