MENÜ

Duygun Yarsuvat'la 210 gün

Ünal Aysal'ın ani seçim kararıyla birlikte başkanlığa adaylığını koyan ve seçimi kazanan Duygun Yarsuvat, 210 günlük görevi süresinin ardından bugün başkanlık koltuğuna veda ediyor.

Duygun Yarsuvat'la 210 gün

Galatasaray’ın 25 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat, 210 günlük bir dönemin ardından görevini tamamlayacak. Sarı-Kırmızılı kulübün bugün yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan adayı olmayan Duygun Yarsuvat, mali sıkıntıların ön planda olduğu bir geçiş döneminde çalıştı. Başkan adayı olduğunda, 2015 mayıs ayına kadar bu görevi sürdüreceğini ve normal tarihinde olağan kongreyi yapıp tekrar aday olmayacağını açıklayan Yarsuvat, sözünü tuttu.

En kritik hamle: Hamza hoca

Duygun Yarsuvat yönetiminin göreve geldiği dönemde oldukça istikrarsız bir grafik çizen futbol takımı, teknik heyette değişikliğe gidilmesinin ardından hızlı bir şekilde toparlandı. İtalyan teknik adam Cesare Prandelli’nin sözleşmesi feshedilip, yerine Hamza Hamzaoğlu göreve getirilirken, ardından sergilenen performansla futbol takımı sezonun son iki haftasına en yakın rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde 73 puanla avantajlı bir şekilde girdi. Sarı-Kırmızılı takımın elindeki puan avantajını koruyup sezonu şampiyon tamamlaması halinde, Yarsuvat’ın sözünü verdiği 4. yıldız da elde edilmiş olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ