MENÜ

Beşiktaş'ta derbiye özel prim!

Grip olduğu için Konya maçında forma giyemeyen Gökhan Töre'nin derbide oynama şansı da çok zayıf. Dizi şişen oyuncu için maç sabahına kadar beklenecek. Siyah beyazlı yönetim ise, ilk derbi zaferinin alınması için kesenin ağzını açacak.

Beşiktaş'ta derbiye özel prim!

Şampiyonluğun kaybedildiği Torku Konyaspor maçında grip olduğu için oynamayan ancak bazı çevrelerin “Bilerek oynamadı” diye eleştirdiği Gökhan Töre, yarınki Galatasaray derbisinde de forma giyemeyecek. Başarılı oyuncu, sağ dizinde şişme olduğu için dün sabahki idmana çıkmadı. Dizi su toplayan Töre’ye hemen müdahale edildi. Sakatlığına rağmen kültür fizik çalışmaları yapmak isteyen Töre’nin bu arzusundan memnun kalan teknik direktör Slaven Bilic’in “Gökhan Töre, çok fedakâr bir oyuncu. Hasta olduğu halde Akhisar maçında forma giydi. Oynama ihtimali olursa, kadroya alacağım. Yarına kadar bekleyeceğim” dedi.

DAHA ÖNCEKİ ÖDEME İŞE YARAMAMIŞTI

Öte yandan siyah beyazlı yönetim, takımı derbiye motive etmek için kesenin ağzını açtı. Gaziantepspor maçı öncesi 20 milyon liralık birikmiş alacakları ödeyen ancak buna karşın puan kayıpları yaşayarak şampiyonluk yarışından kopan takıma yönetim yine de moral vermek için yüksek bir prim vermeyi planlıyor. Yönetim, derbi kazanılırsa futbolculara normal primin üzerinde ödeme yapacak.

A takım sorumlusu Mete Vardar, “Normal prim 20’şer bin TL. Ama derbi için bu rakamı 30 bin liraya çıkardık. Bunu da maç bitiminde oyunculara açıklayacağız” diye konuştu.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ