MENÜ

Aziz Yıldırım, Galatasaray-Beşiktaş maçını bekliyor

Cezası nedeniyle Bursaspor maçını FB TV'den izleyen Aziz Yıldırım, farklı yenilgi sonrası oldukça sinirlendi. Ancak Başkan, ligdeki şampiyonluk şansı devam ettiği için takıma karşı sessiz kaldı.

Aziz Yıldırım, Galatasaray-Beşiktaş maçını bekliyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, PFDK’nın verdiği 100 günlük hak mahrumiyeti cezası nedeniyle Bursaspor ile oynanan rövanş maçında tribündeki yerini alamadı.

Başkan karşılaşmayı FB TV stüdyosundan takip etti. “Türkiye Kupası’nda favoriler arasında değiliz” diyen Aziz Yıldırım, buna rağmen ortaya konan silik futbol ve Saracoğlu’nda alınan 3-0’lık ağır yenilgi sonrası tam anlamıyla küplere bindi. Yıldırım’ın bu halini görenler, karşılaşmanın ardından tesislere gidip futbolculara ve teknik heyete çatmasını bekledi.

Ancak Aziz Yıldırım, çok sinirlenmesine rağmen takıma bir kelime bile etmedi. Başkanın, pazar günkü derbiyi ve ertesi gün Başakşehir ile oynanacak kritik karşılaşmayı düşünüp, şampiyonluk şansının halen sürmesi nedeniyle sessiz kalma kararı aldığı öğrenildi. Aziz Yıldırım’ın, şampiyonluk ihtimalinin matematiksel olarak ortadan kalkması halinde nasıl bir tepki göstereceği merak konusu

Haberin Devamı
YORUM YAZ