MENÜ

Aslan'da umutlar azaldı

Ligde 8. olup son anda Play-Off'a kalan Galatasaray Liv Hospital ilk maçta Fenerbahçe Ülker'den fark yiyince, taraftarın takıma olan ilgisi de azaldı. Abdi İpekçi'deki rövanş öncesi satışlar düşük.

Aslan'da umutlar azaldı

Galatasaray Liv Hospital, sezonu averajla sekizinci sırada tamamlayıp son anda Play-Off’a kalırken, rakip Fenerbahçe Ülker olmasına rağmen camiada heyecan yok. Sarı-Kırmızılılar’ın, ezeli rakiplerini 6 kişiyle yendikleri maçta salonu tamamen dolduran Galatasaray taraftarı, satışa çıkan biletlere çok fazla rağbet etmedi. Halen Biletix’te biletlere ulaşmak mümkün.

Ataman da kabul etti

Arroyo başta olmak üzere birçok oyuncunun takımdan ayrılması, ilk maçın 26 farkla kaybedilmesi, tur için umutları azalttı. Bir de Ergin Ataman’ın açıklamaları, taraftarda heyecanın azalmasına neden oldu. Tecrübeli coach, iki takım arasında güç farkı olduğunu dile getirerek, “Tabii ki serinin favorisi Fenerbahçe Ülker. Uzun süredir maç yapmıyor olmamız tempomuzu düşürdü. Maalesef bu sene ciddi sponsor kaybı oldu. Ülker büyük bir sponsor. Bu şartlarda rekabet edebilmek, hele ki bu sezon yaşadığımız sıkıntılarla imkansız” diye konuştu.

Maç yarın 16.00’da

İki takım arasındaki Play-Off ilk tur ikinci maçı yarın Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 16.00’da başlayacak mücadele Lig TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Fenerbahçe kazanırsa tur atlayacak. Aksi takdirde durum 1-1 olacak ve seri üçüncü maça uzayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ