MENÜ

Marsel İlhan, Wawrinka ile eşleşti

Avustralya Açık'ta ilk turda Stan Wawrinka ile karşılaşan Marsel İlhan, sezonun ikinci Grand Slam turnuvası Fransa Açık'ın birinci turunda da İsviçreli yıldızla eşleşti.

Marsel İlhan, Wawrinka ile eşleşti

24 Mayıs Pazar günü perdesi açılacak Fransa Açık ana tablo mücadelesinin kuraları belli oldu. Avustralya Açık’ın ardından Fransa Açık’a da direkt olarak ana tablodan girmeye hak kazanan milli tenisçi Marsel İlhan, sezonun ilk slam turnuvasında olduğu gibi açılış turunda yine Stan Wawrinka ile eşleşti.

Klasmanın dokuzuncu basamağında bulunan, Paris’te ise 8 numaralı seribaşı olarak raket sallayan İsviçreli yıldız, Melbourne’de Marsel’i 6-1, 6-4, 6-2’lik setlerle mağlup etmişti. Son olarak Roma Masters’ta yarı final oynayan Wawrinka, bu sezon Chennai ve Rotterdam’da mutlu sona ulaştı.

Haftaya ATP 82 numara olarak başlayan Marsel ise bu sezon toprakta iyi işler çıkardı. Bu zemindeki ilk turnuvası Mersin Cup’ta finale kadar ilerleyen İlhan, akabinde Barselona ve Roma’daki ikinci tur dereceleriyle dikkat çekti. Slam arenasında dokuzuncu kez ana tabloda yer alan Marsel, 2011’de ikinci tur gördüğü Roland Garros’ta ikinci kez ana tabloda ter dökecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ